Συνταγές Θαλασσινά

Καλαμάρι με κολοκυθάκια, δυόσμο και lime

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter

Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.

15-30 λεπτά
Εύκολη
  • Κόβετε τα κολοκυθάκια σε φέτες, τα βράζετε για 1,5 λεπτό και τα κρυώνετε σε μπολ με πάγο.
  • Κόβετε το καλαμάρι στη μέση, το χαράζετε σε σχήμα πικέ, και έπειτα το πανάρετε με αλεύρι και αλατοπίπερο.
  • Στη συνέχεια το τηγανίζετε σε ηλιέλαιο, μέχρι να ροδίσει.
  • Στραγγίζετε σε χαρτί κουζινας.
  • Σε καυτό τηγάνι βάζετε ελαιόλαδο και σοτάρετε τα βρασμένα κολοκυθάκια, προσθέτοντας τον δυόσμο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, αλατοπίπερο, το ξύσμα, τα ντοματίνια, το καλαμάρι.
  • Τέλος σβήνετε με τον χυμό από το λάιμ.
2 comensales 2 comensales
Συνταγή για 2 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία καλαμάρια καθαρισμένα Pescanova

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
8 ντοματίνια κομμένα σε τέταρτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
5 κολοκυθάκια μικρά
Πιπέρι
1 κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
Αλεύρι γ.ο.χ.