Γαρίδες σαγανάκι με σάλτσα τομάτας και λαχανικά

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 40 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γαρίδες Ινδοειρηνικού με ουρά Pescanova
4 κουταλιές ελαιόλαδο
½ κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
½ φινόκιο
1 πράσινη πιπεριά
300 γρ. σάλτσα ντομάτας
80 ml ούζο
2 κουταλιές θυμάρι ψιλοκομμένο
150 γρ. φέτα χοντροσπασμένη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  1. Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι, ψιλοκόβετε το κρεμμύδι το φινόκιο, την πράσινη πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  2. Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  3. Σοτάρετε τα λαχανικά για 2-3’, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  4. Σβήνετε με το ούζο, προσθέτετε τις γαρίδες μαζί με τη σάλτσα ντομάτας και το θυμάρι και συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 2-3’.
  5. Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά, πασπαλίζετε με τη φέτα, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε.
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ POLLOCK ΦΙΛΕΤΟ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
FISH STICKS ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ
Τρυφερές και ζουμερές!