Καλαμάρι φιλέτο με κολοκυθάκια, δυόσμο και lime

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία καλαμάρι ολόκληρο Pescanova
5 κολοκυθάκια μικρά
1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
8 ντοματίνια κομμένα σε τέταρτα
ελαιόλαδο
αλεύρι γ.ο.χ.
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
  1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φέτες, τα βράζουμε για 1,5 λεπτό και τα κρυώνουμε σε μπολ με πάγο. Κόβουμε το καλαμάρι στη μέση, χαράζουμε σε σχήμα πικέ, πανάρουμε με το αλεύρι και αλατοπίπερο και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο, μέχρι να ροδίσει. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζινας. Σε καυτό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα βρασμένα κολοκυθάκια, προσθέτουμε τον δυόσμο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, αλατοπίπερο, το ξύσμα, τα ντοματίνια, το καλαμάρι και τέλος σβήνουμε με τον χυμό από το λάιμ.
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο