Καλαμάρι φιλέτο με κολοκυθάκια, δυόσμο και lime

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία καλαμάρι ολόκληρο Pescanova
5 κολοκυθάκια μικρά
1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
8 ντοματίνια κομμένα σε τέταρτα
ελαιόλαδο
αλεύρι γ.ο.χ.
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
  1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φέτες, τα βράζουμε για 1,5 λεπτό και τα κρυώνουμε σε μπολ με πάγο. Κόβουμε το καλαμάρι στη μέση, χαράζουμε σε σχήμα πικέ, πανάρουμε με το αλεύρι και αλατοπίπερο και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο, μέχρι να ροδίσει. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζινας. Σε καυτό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα βρασμένα κολοκυθάκια, προσθέτουμε τον δυόσμο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, αλατοπίπερο, το ξύσμα, τα ντοματίνια, το καλαμάρι και τέλος σβήνουμε με τον χυμό από το λάιμ.
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!