Καλαμάρι φιλέτο με κολοκυθάκια, δυόσμο και lime

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
8 ντοματίνια κομμένα σε τέταρτα
ελαιόλαδο
αλάτι
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
5 κολοκυθάκια μικρά
πιπέρι
1 κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
αλεύρι γ.ο.χ.
1 συσκευασία καλαμάρι ολόκληρο Pescanova
  1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φέτες, τα βράζουμε για 1,5 λεπτό και τα κρυώνουμε σε μπολ με πάγο. Κόβουμε το καλαμάρι στη μέση, χαράζουμε σε σχήμα πικέ, πανάρουμε με το αλεύρι και αλατοπίπερο και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο, μέχρι να ροδίσει. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζινας. Σε καυτό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα βρασμένα κολοκυθάκια, προσθέτουμε τον δυόσμο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, αλατοπίπερο, το ξύσμα, τα ντοματίνια, το καλαμάρι και τέλος σβήνουμε με τον χυμό από το λάιμ.
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!