Καλαμάρι φιλέτο με κολοκυθάκια, δυόσμο και lime

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
8 ντοματίνια κομμένα σε τέταρτα
ελαιόλαδο
αλάτι
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
5 κολοκυθάκια μικρά
πιπέρι
1 κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
αλεύρι γ.ο.χ.
1 συσκευασία καλαμάρι ολόκληρο Pescanova
  1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φέτες, τα βράζουμε για 1,5 λεπτό και τα κρυώνουμε σε μπολ με πάγο. Κόβουμε το καλαμάρι στη μέση, χαράζουμε σε σχήμα πικέ, πανάρουμε με το αλεύρι και αλατοπίπερο και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο, μέχρι να ροδίσει. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζινας. Σε καυτό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα βρασμένα κολοκυθάκια, προσθέτουμε τον δυόσμο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, αλατοπίπερο, το ξύσμα, τα ντοματίνια, το καλαμάρι και τέλος σβήνουμε με τον χυμό από το λάιμ.
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης