Μπουρίτος με surimi sticks καβούρι και λαχανικά



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι

πιπέρι

χυμό από 2 λεμόνια

2 κ.σ. sweet chili sauce

3 κ.σ. μαγιονέζα

4 τορτίγιες

1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν

1 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο

1 συσκευασία surimi sticks καβούρι Pescanova κομμένο ζουλιέν

4 κ.σ. καλαμπόκι κονσέρβα

200 γρ. πράσινη σαλάτα

1 μικρή τομάτα ψιλοκομμένη
- Για τη γέμιση
Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τα surimi sticks με γεύση καβουριού, το καλαμπόκι, το κρεμμύδι, την ντομάτα, τον κόλιανδρο και μαρινάρουμε με το χυμό από το λάιμ και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε στην άκρη. - Για τη μαγιονέζα με sweet chili
Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα με το sweet chili. - Για τα μπουρίτος
Περνάμε τις τορτίγιες από ζεστό τηγάνι. Αλείφουμε με τη μαγιονέζα. Γεμίζουμε με την ανάμεικτη σαλάτα και τη γέμιση καβουριού και τυλίγουμε σε σχήμα μπουρίτο και κόβουμε διαγωνίως.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα