Μπουρίτος με surimi sticks καβούρι και λαχανικά

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30 - 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία surimi sticks καβούρι Pescanova κομμένο ζουλιέν
3 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. sweet chili sauce
4 τορτίγιες
ανάμικτη σαλάτα
4 κ.σ. καλαμπόκι κονσέρβα
1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν
1 ντομάτα, κομμένη σε κύβους
1 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
Χυμό από 2 λάιμ
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τη γέμιση
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τα surimi sticks με γεύση καβουριού, το καλαμπόκι, το κρεμμύδι, την ντομάτα, τον κόλιανδρο και μαρινάρουμε με το χυμό από το λάιμ και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε στην άκρη.
  2. Για τη μαγιονέζα με sweet chili
    Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα με το sweet chili.
  3. Για τα μπουρίτος
    Περνάμε τις τορτίγιες από ζεστό τηγάνι. Αλείφουμε με τη μαγιονέζα. Γεμίζουμε με την ανάμεικτη σαλάτα και τη γέμιση καβουριού και τυλίγουμε σε σχήμα μπουρίτο και κόβουμε διαγωνίως.
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!