Μπουρίτος με surimi sticks καβούρι και λαχανικά

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
πιπέρι
χυμό από 2 λεμόνια
2 κ.σ. sweet chili sauce
3 κ.σ. μαγιονέζα
4 τορτίγιες
1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν
1 συσκευασία surimi sticks καβούρι Pescanova κομμένο ζουλιέν
4 κ.σ. καλαμπόκι κονσέρβα
200 γρ. πράσινη σαλάτα
1 μικρή τομάτα ψιλοκομμένη
2 κουταλιές κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  1. Για τη γέμιση
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τα surimi sticks με γεύση καβουριού, το καλαμπόκι, το κρεμμύδι, την ντομάτα, τον κόλιανδρο και μαρινάρουμε με το χυμό από το λάιμ και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε στην άκρη.
  2. Για τη μαγιονέζα με sweet chili
    Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα με το sweet chili.
  3. Για τα μπουρίτος
    Περνάμε τις τορτίγιες από ζεστό τηγάνι. Αλείφουμε με τη μαγιονέζα. Γεμίζουμε με την ανάμεικτη σαλάτα και τη γέμιση καβουριού και τυλίγουμε σε σχήμα μπουρίτο και κόβουμε διαγωνίως.
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Πένες με Γαρίδες και Σπανάκι
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!