Μπουρίτος με surimi sticks καβούρι και λαχανικά

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
πιπέρι
χυμό από 2 λεμόνια
1 ντομάτα, κομμένη σε κύβους
2 κ.σ. sweet chili sauce
ανάμικτη σαλάτα
3 κ.σ. μαγιονέζα
4 τορτίγιες
1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν
1 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1 συσκευασία surimi sticks καβούρι Pescanova κομμένο ζουλιέν
4 κ.σ. καλαμπόκι κονσέρβα
  1. Για τη γέμιση
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τα surimi sticks με γεύση καβουριού, το καλαμπόκι, το κρεμμύδι, την ντομάτα, τον κόλιανδρο και μαρινάρουμε με το χυμό από το λάιμ και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε στην άκρη.
  2. Για τη μαγιονέζα με sweet chili
    Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα με το sweet chili.
  3. Για τα μπουρίτος
    Περνάμε τις τορτίγιες από ζεστό τηγάνι. Αλείφουμε με τη μαγιονέζα. Γεμίζουμε με την ανάμεικτη σαλάτα και τη γέμιση καβουριού και τυλίγουμε σε σχήμα μπουρίτο και κόβουμε διαγωνίως.
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας