Πράσινη σαλάτα με γαρίδες, καρότο, αγγούρι, noodles και dressing soya-ginger

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γαρίδες Ινδοειρηνικού Pescanova χωρίς κέλυφος με ουρά
200 γρ. πράσινη σαλάτα
noodles αυγού βρασμένα
1 καρότο τριμμένο
40 γρ. καλαμπόκι
1 κουταλιά μαυροσούσαμο
50 ml ελαιόλαδο
50 ml ηλιέλαιο
10 γρ. σόγια σος
10 γρ. σκούρο σησαμέλαιο
30 ml ξύδι ρυζιού
15 γρ. τζίντζερ
αλάτι
πιπέρι
  1. Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα μαντολίνο, κόβετε το αγγουράκι σε λεπτές μακρόστενες φέτες και στο χοντρό μέρος ενός τρίφτη, τρίβετε το καρότο.
  2. Σε ένα μικρό multi τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dressing: το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο, τη σόγια σος, το σησαμέλαιο, το ξύδι ρυζιού και το τζίντζερ και τα χτυπάτε, μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
  3. Τοποθετείτε ένα κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τις γαρίδες για 2’.
  4. Όταν οι γαρίδες είναι έτοιμες, τις σουρώνετε και τις κρυώνετε κάτω από άφθονο τρεχούμενο νερό.
  5. Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για σαλάτα: την πράσινη σαλάτα, τα noodles αυγού, το αγγουράκι, το καρότο, τις γαρίδες, το καλαμπόκι, και στη συνέχεια περιχύνετε με το dressing και ανακατεύετε καλά και προσεκτικά.
  6. Σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα, πασπαλίζοντας με το μαυροσούσαμο.
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ
Τρυφερές και ζουμερές!