Τηγανητά μπακαλιαράκια σε κρούστα από καλαμποκάλευρο, με γλυκιά πάπρικα και ζεστή πατατοσαλάτα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
250 γρ. καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα
2 κ.σ. γλυκιά πάπρικα
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι, λευκό
8 πατάτες baby, με φλούδα
1 κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
6 ντοματάκια βελανίδια, κομμένα στη μέση
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τα μπακαλιαράκια
    Φτιάχνουμε ένα μίγμα καλαμποκάλευρου και γλυκιάς πάπρικας. Πουδράρουμε τα ψάρια με αυτό και αλατοπιπερώνουμε. Γεμίζουμε με ηλιέλαιο ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε τα ψάρια για 4 λεπτά. Τα αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν από τα λάδια.
  2. Για τη ζεστή πατατοσαλάτα
    Βράζουμε τις πατάτες, κομμένες σε τέταρτα, σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και σουρώνουμε. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρουμε τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με το ξύδι και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, τα ντοματάκια και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ!

Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι, Μπακαλιάρος Φιλέτο, Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο

Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης