Φιλέτο γλώσσας με λαχανικά στον φούρνο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Pescanova
2 πατάτες
2 ντομάτες
2 κρεμμύδια
3 κολοκύθια
2 κουταλιές θυμάρι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά ρίγανη ψιλοκομμένη
30 γρ. ελαιόλαδο
30 γρ. βούτυρο λιωμένο
2 κουταλάκια σκόρδο σκόνη
αλάτι
πιπέρι
  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο και το σκόρδο σκόνη και το τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά να λιώσει, ανακατεύοντας καλά.
  2. Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πατάτες, τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, τα καρότα και τα κολοκυθάκια σε ροδέλες.
  3. Στρώνετε τα λαχανικά σε ένα αντικολλητικό ταψί, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, προσθέτετε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, το λιωμένο βούτυρο και το ελαιόλαδο με το σκόρδο.
  4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, πάνω-κάτω αντιστάσεις, στους 180ο C για 30-35’.
  5. Τοποθετείτε τα φιλέτα γλώσσας σε επιφάνεια κοπής, τα αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο και τα πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  6. Αποσύρετε το ταψί με τα λαχανικά από τον φούρνο, ανεβάζετε την θερμοκρασία στους 220ο C, τοποθετείτε τα φιλέτα γλώσσας πάνω στα λαχανικά και βάζετε το ταψί στον φούρνο για άλλα 12-14’.
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό και ζουμερό
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Γαρίδες VANNAMEI μεγάλες χωρίς κέλυφος με ουρά
Χρώμα λευκό και γεύση μεγάλη!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!