A la romana με βραστά λαχανικά, δυόσμο και πορτοκάλι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 30 - 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία ala romana Pescanova
4 κολοκυθάκια μικρά
3 καρότα μέτρια
1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο
1 μικρό μπρόκολο, κομμένο σε μπουκετάκια
ελαιόλαδο
ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τα ala romana
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα ala romana και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για τα λαχανικά
    Βράζουμε το κάθε λαχανικό ξεχωριστά, σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Κρυώνουμε σε νερό με πάγο και στραγγίζουμε. Σε μπολ μαρινάρουμε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο, το πορτοκάλι, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο.
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας