A la romana με βραστά λαχανικά, δυόσμο και πορτοκάλι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο
4 κολοκυθάκια μικρά
3 καρότα μέτρια
1 μικρό μπρόκολο, κομμένο σε μπουκετάκια
1 συσκευασία ala romana Pescanova
  1. Για τα ala romana
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα ala romana και ψήνουμε στους 200°, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για τα λαχανικά
    Βράζουμε το κάθε λαχανικό ξεχωριστά, σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Κρυώνουμε σε νερό με πάγο και στραγγίζουμε. Σε μπολ μαρινάρουμε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο, το πορτοκάλι, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο.
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Γαρίδες VANNAMEI μικρές χωρίς κέλυφος
Χρώμα λευκό, γεύση απίθανη!
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά