A la romana με βραστά λαχανικά, δυόσμο και πορτοκάλι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο
4 κολοκυθάκια μικρά
3 καρότα μέτρια
1 μικρό μπρόκολο, κομμένο σε μπουκετάκια
1 συσκευασία ala romana Pescanova
  1. Για τα ala romana
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα ala romana και ψήνουμε στους 200°, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για τα λαχανικά
    Βράζουμε το κάθε λαχανικό ξεχωριστά, σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Κρυώνουμε σε νερό με πάγο και στραγγίζουμε. Σε μπολ μαρινάρουμε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο, το πορτοκάλι, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο.
«PESCANOVA μαγειρεύω» Πένες με Γαρίδες και Σπανάκι
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Καλαμάρι κομμένο & καθαρισμένο
Μαλακό και ζουμερό
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ POLLOCK ΦΙΛΕΤΟ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!