A la romana με βραστά λαχανικά, δυόσμο και πορτοκάλι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο
4 κολοκυθάκια μικρά
3 καρότα μέτρια
1 μικρό μπρόκολο, κομμένο σε μπουκετάκια
1 συσκευασία ala romana Pescanova
  1. Για τα ala romana
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα ala romana και ψήνουμε στους 200°, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για τα λαχανικά
    Βράζουμε το κάθε λαχανικό ξεχωριστά, σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Κρυώνουμε σε νερό με πάγο και στραγγίζουμε. Σε μπολ μαρινάρουμε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο, το πορτοκάλι, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο.
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο