A la romana με βραστά λαχανικά, δυόσμο και πορτοκάλι



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι

1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο

4 κολοκυθάκια μικρά

3 καρότα μέτρια

1 μικρό μπρόκολο, κομμένο σε μπουκετάκια

1 συσκευασία ala romana Pescanova
- Για τα ala romana
Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα ala romana και ψήνουμε στους 200°, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. - Για τα λαχανικά
Βράζουμε το κάθε λαχανικό ξεχωριστά, σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Κρυώνουμε σε νερό με πάγο και στραγγίζουμε. Σε μπολ μαρινάρουμε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο, το πορτοκάλι, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα