Ala romana τηγανητά με τριλογία από dips (μαγιονέζα με sweet chili / γιαούρτι με αβοκάντο / μουστάρδα με μέλι)

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία ala romana Pescanova
200 γρ. μαγιονέζα
60 γρ. sweet chili
150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1 αβοκάντο
χυμός από 1 λεμόνι
200 γρ. μουστάρδα
60 γρ. μέλι
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τα ala romana
    Σε τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο και τηγανίζουμε μέχρι να ροδισουν. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  2. Για το dip μαγιονέζας
    Σε μπολ ανάμιξης ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα με το γλυκό τσίλι.
  3. Για το dip γιαούρτι
    Σε μπλέντερ χτυπάμε το αβοκάντο με το λεμόνι και κάνουμε μια πάστα. Στη συνέχεια, σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε την πάστα μαζί με το γιαούρτι και το αλατοπίπερο.
  4. Για το dip μουστάρδα
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μουστάρδα μαζί με το μέλι.
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!