Ala romana τηγανητά με τριλογία από dips (μαγιονέζα με sweet chili / γιαούρτι με αβοκάντο / μουστάρδα με μέλι)

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 αβοκάντο
χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι
60 γρ. sweet chili
150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
πιπέρι
200 γρ. μαγιονέζα
200 γρ. μουστάρδα
ΘΡΑΨΑΛΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΡΟΔΕΛΕΣ
20 γρ. μέλι (για το dressing)
  1. Για τα ala romana
    Σε τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο και τηγανίζουμε μέχρι να ροδισουν. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  2. Για το dip μαγιονέζας
    Σε μπολ ανάμιξης ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα με το γλυκό τσίλι.
  3. Για το dip γιαούρτι
    Σε μπλέντερ χτυπάμε το αβοκάντο με το λεμόνι και κάνουμε μια πάστα. Στη συνέχεια, σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε την πάστα μαζί με το γιαούρτι και το αλατοπίπερο.
  4. Για το dip μουστάρδα
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μουστάρδα μαζί με το μέλι.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ
Τρυφερές και ζουμερές!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΓΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ ΜΕ ΟΥΡΑ
ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΕΣ
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα