Ala romana τηγανητά με τριλογία από dips (μαγιονέζα με sweet chili / γιαούρτι με αβοκάντο / μουστάρδα με μέλι)

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 αβοκάντο
χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι
60 γρ. sweet chili
60 γρ. μέλι
150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
πιπέρι
200 γρ. μαγιονέζα
200 γρ. μουστάρδα
1 συσκευασία ala romana Pescanova
  1. Για τα ala romana
    Σε τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο και τηγανίζουμε μέχρι να ροδισουν. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  2. Για το dip μαγιονέζας
    Σε μπολ ανάμιξης ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα με το γλυκό τσίλι.
  3. Για το dip γιαούρτι
    Σε μπλέντερ χτυπάμε το αβοκάντο με το λεμόνι και κάνουμε μια πάστα. Στη συνέχεια, σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε την πάστα μαζί με το γιαούρτι και το αλατοπίπερο.
  4. Για το dip μουστάρδα
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μουστάρδα μαζί με το μέλι.
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
Το 10 το καλό το παιδικό!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!