ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ALLA PESCANOVA



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova

50 ml ελαιόλαδο

2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε χοντρές φέτες

1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

6 μέτριες πατάτες, κομμένες σε στρογγυλές φέτες

3 καρότα, κομμένα σε ροδέλες

3 μεγάλες ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη

μισό λίτρο νερό

αλάτι

πιπέρι

2 φύλλα δάφνης

λίγο φρέσκο θυμάρι
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθίσουν.
- Προσθέτουμε τον πελτέ, το σκόρδο, τα καρότα και ανακατεύουμε για 2-3’ ακόμη με μια ξύλινη κουτάλα.
- Κόβουμε το ψάρι σε κομμάτια, τα οποία μοιράζουμε στον πάτο της κατσαρόλας, μαζί με τις πατάτες.
- Συμπληρώνουμε την τριμμένη ντομάτα, το νερό και τα φύλλα δάφνης.
- Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 45‘ περίπου, σε σιγανή φωτιά.
- Πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα