ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ALLA PESCANOVA

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
50 ml ελαιόλαδο
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε χοντρές φέτες
1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
6 μέτριες πατάτες, κομμένες σε στρογγυλές φέτες
3 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
3 μεγάλες ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη
μισό λίτρο νερό
αλάτι
πιπέρι
2 φύλλα δάφνης
λίγο φρέσκο θυμάρι
  1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθίσουν.
  2. Προσθέτουμε τον πελτέ, το σκόρδο, τα καρότα και ανακατεύουμε για 2-3’ ακόμη με μια ξύλινη κουτάλα.
  3. Κόβουμε το ψάρι σε κομμάτια, τα οποία μοιράζουμε στον πάτο της κατσαρόλας, μαζί με τις πατάτες.
  4. Συμπληρώνουμε την τριμμένη ντομάτα, το νερό και τα φύλλα δάφνης.
  5. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 45‘ περίπου, σε σιγανή φωτιά.
  6. Πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε.
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα