ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ALLA PESCANOVA

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
50 ml ελαιόλαδο
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε χοντρές φέτες
1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
6 μέτριες πατάτες, κομμένες σε στρογγυλές φέτες
3 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
3 μεγάλες ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη
μισό λίτρο νερό
αλάτι
πιπέρι
2 φύλλα δάφνης
λίγο φρέσκο θυμάρι
  1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθίσουν.
  2. Προσθέτουμε τον πελτέ, το σκόρδο, τα καρότα και ανακατεύουμε για 2-3’ ακόμη με μια ξύλινη κουτάλα.
  3. Κόβουμε το ψάρι σε κομμάτια, τα οποία μοιράζουμε στον πάτο της κατσαρόλας, μαζί με τις πατάτες.
  4. Συμπληρώνουμε την τριμμένη ντομάτα, το νερό και τα φύλλα δάφνης.
  5. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 45‘ περίπου, σε σιγανή φωτιά.
  6. Πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε.
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό και ζουμερό