Burger με ρολό μπακαλιάρου, μαρούλι iceberg, sauce tartare και skin potatoes

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
30 γρ. κάπαρη
140 γρ. μαγιονέζα
30 γρ. αγγουράκι τουρσί
αλάτι
Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
3 αυγά
200 γρ. φρυγανιά
πιπέρι
6 ψωμάκια burger
½ iceberg
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
4 πατάτες, κομμένες σε τέταρτα
1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες
2 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
1 συσκευασία μπακαλιάρος ρολό Pescanova
1 κουταλιά ρίγανη ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
100 γρ. αλεύρι
  1. Για τη sauce tartare
    Ψιλοκόβουμε το αγγουράκι τουρσί και την κάπαρη. Σε μπολ βάζουμε το μίγμα μαζί με τον χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, τη μαγιονέζα, το σχοινόπρασο, τον μαϊντανό και το πιπέρι και ομογενοποιούμε.
  2. Για τον μπακαλιάρο
    Πανάρουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου σε αλεύρι/αυγό/γαλέτα και τηγανίζουμε σε τηγάνι με ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν στους 180ο .
  3. Για τις πατάτες skin
    Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό, για 8 λεπτά. Τις στραγγίζουμε και στη συνέχεια τις τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο, μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και βάζουμε αλατοπίπερο, ρίγανη και πάπρικα.

ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ!

Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι, Μπακαλιάρος Φιλέτο, Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο

Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
FISH STICKS ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ POLLOCK ΦΙΛΕΤΟ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα