Burger με ρολό μπακαλιάρου, μαρούλι iceberg, sauce tartare και skin potatoes

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30 - 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μπακαλιάρος ρολό Pescanova
6 ψωμάκια burger
½ iceberg
1 ντομάτα σε ροδέλες
4 πατάτες, κομμένες σε τέταρτα
30 γρ. αγγουράκι τουρσί
30 γρ. κάπαρη
140 γρ. μαγιονέζα
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
2 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
πάπρικα γλυκιά
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
3 αυγά
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
200 γρ. φρυγανιά
  1. Για τη sauce tartare
    Ψιλοκόβουμε το αγγουράκι τουρσί και την κάπαρη. Σε μπολ βάζουμε το μίγμα μαζί με τον χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, τη μαγιονέζα, το σχοινόπρασο, τον μαϊντανό και το πιπέρι και ομογενοποιούμε.
  2. Για τον μπακαλιάρο
    Πανάρουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου σε αλεύρι/αυγό/γαλέτα και τηγανίζουμε σε τηγάνι με ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν στους 180ο .
  3. Για τις πατάτες skin
    Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό, για 8 λεπτά. Τις στραγγίζουμε και στη συνέχεια τις τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο, μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και βάζουμε αλατοπίπερο, ρίγανη και πάπρικα.

ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ!

Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι, Μπακαλιάρος Φιλέτο, Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο

Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης