Egg noodles με γαρίδες και λαχανικά

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γαρίδες Ινδο-Ειρηνικού Pescanova χωρίς κέλυφος
300 γρ. egg noodles
2 κουταλιές βούτυρο soft
1 κουταλιά σησαμέλαιο
1 καρότο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 κολοκυθάκι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
60 γρ. αρακάς βρασμένος
60 γρ. καλαμπόκι
2 κουταλάκια τζίντζερ ψιλοκομμένο
100 ml ζωμό λαχανικών
6 κουταλιές σόγια σος
1 κουταλιά ξύδι ρυζιού
2 κουταλιές fish sauce
1 κουταλάκι καστανή ζάχαρη
  1. Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβετε την πιπεριά Φλωρίνης και το κολοκυθάκι σε μικρά μπαστουνάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, ενώ στο χοντρό μέρος ενός τρίφτη τρίβετε το καρότο.
  2. Τοποθετείτε ένα κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τα egg noodles για 3-4’.
  3. Τοποθετείτε ένα wok σε δυνατή φωτιά, να ζεσταθεί πάρα πολύ καλά και προσθέτετε το σησαμέλαιο μαζί με το βούτυρο. Σοτάρετε για 2-3’ το καρότο μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης, το κολοκυθάκι, το τζίντζερ και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  4. Στη συνέχεια, προσθέτετε τον αρακά, το καλαμπόκι, τις γαρίδες, το ξύδι ρυζιού, την fish sauce, τη σόγια και την καστανή ζάχαρη και μαγειρεύετε για 1-2’ ακόμα.
  5. Στη συνέχεια, προσθέτετε και τα egg noodles μαζί με τον ζωμό λαχανικών και ανακατεύετε καλά και προσεκτικά για άλλο 1’.
  6. Αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε σε μικρά ατομικά μπολ.
ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΓΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ ΜΕ ΟΥΡΑ
ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΕΣ
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Πένες με Γαρίδες και Σπανάκι
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Σνίτσελ Φιλέτου Μπακαλιάρου
Τραγανά & Πεντανόστιμα
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα