"> Φιλέτο καλαμάρι με pico de gallo | Pescanova

Φιλέτο καλαμάρι με pico de gallo

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
2 φρέσκες ντομάτες, κομμένες σε κύβους
1 κόκκινο κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε χοντρούς κύβους
1 πιπεριά τσίλι, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
20 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 συσκευασία καλαμάρι καθαρισμένο Pescanova
  1. Για το pico de gallo
    Μαρινάρουμε όλα τα υλικά (εκτός του καλαμαριού) σε ένα μπολ ανάμιξης και τα αφήνουμε για 40 λεπτά, για να μαριναριστούν.
  2. Για το καλαμάρι
    Βάζουμε στο καλαμάρι αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και ψήνουμε σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, για 40 δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά. Το αφαιρούμε και το βάζουμε στο pico de gallo.
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
Το 10 το καλό το παιδικό!