Φιλέτο καλαμάρι με pico de gallo

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 30 - 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία καλαμάρι καθαρισμένο Pescanova
2 φρέσκες ντομάτες, κομμένες σε κύβους
1 κόκκινο κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε χοντρούς κύβους
1 πιπεριά τσίλι, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο
xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
20 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
  1. Για το pico de gallo
    Μαρινάρουμε όλα τα υλικά (εκτός του καλαμαριού) σε ένα μπολ ανάμιξης και τα αφήνουμε για 40 λεπτά, για να μαριναριστούν.
  2. Για το καλαμάρι
    Βάζουμε στο καλαμάρι αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και ψήνουμε σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, για 40 δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά. Το αφαιρούμε και το βάζουμε στο pico de gallo.
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα