Καλαμάρι με pico de gallo



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

1 σκελίδα σκόρδο

2 φρέσκες ντομάτες, κομμένες σε κύβους

1 κόκκινο κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε χοντρούς κύβους

1 πιπεριά τσίλι, κομμένη σε λεπτές ροδέλες

xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ

20 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

1 συσκευασία καλαμάρια καθαρισμένα PESCANOVA
- Για το pico de gallo
Μαρινάρουμε όλα τα υλικά (εκτός του καλαμαριού) σε ένα μπολ ανάμιξης και τα αφήνουμε για 40 λεπτά, για να μαριναριστούν. - Για το καλαμάρι
Βάζουμε στο καλαμάρι αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και ψήνουμε σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, για 40 δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά. Το αφαιρούμε και το βάζουμε στο pico de gallo.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα