Φιλέτο καλαμάρι με pico de gallo

Recipe Level Easy
Recipe Time 30 - 60 minutes
Recipe Persons Serves 4

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
2 φρέσκες ντομάτες, κομμένες σε κύβους
1 κόκκινο κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε χοντρούς κύβους
1 πιπεριά τσίλι, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
20 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 συσκευασία καλαμάρι καθαρισμένο Pescanova
  1. For the pico de gallo
    We marinate all the ingredients (apart from the squid) in a mixing bowl for 40 minutes.
  2. For the squid
    We sprinkle the squid with salt, pepper and olive oil and cook in a pan over high heat for 40 seconds on each side. We take it off the heat and serve on the pico de gallo.
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 healthy ultra-yummies!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Have your day rolling, the easy way!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Fried to perfection!
Γάμπαρη ολόκληρη
For gourmands
Μύδια Μεσογείου ψίχα
PDO for first-class origin!
Χταπόδι
Its suckers, a seal of quality!