Φιλέτο καλαμάρι με pico de gallo

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 30 - 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία καλαμάρι καθαρισμένο Pescanova
2 φρέσκες ντομάτες, κομμένες σε κύβους
1 κόκκινο κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε χοντρούς κύβους
1 πιπεριά τσίλι, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο
xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
20 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
  1. Για το pico de gallo
    Μαρινάρουμε όλα τα υλικά (εκτός του καλαμαριού) σε ένα μπολ ανάμιξης και τα αφήνουμε για 40 λεπτά, για να μαριναριστούν.
  2. Για το καλαμάρι
    Βάζουμε στο καλαμάρι αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και ψήνουμε σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, για 40 δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά. Το αφαιρούμε και το βάζουμε στο pico de gallo.
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!