Καλαμάρι με pico de gallo

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
2 φρέσκες ντομάτες, κομμένες σε κύβους
1 πιπεριά τσίλι, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
20 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι κομμένο στα 4 (για τη φάβα)
1 συσκευασία καλαμάρια καθαρισμένα PESCANOVA
  1. Για το pico de gallo
    Μαρινάρουμε όλα τα υλικά (εκτός του καλαμαριού) σε ένα μπολ ανάμιξης και τα αφήνουμε για 40 λεπτά, για να μαριναριστούν.
  2. Για το καλαμάρι
    Βάζουμε στο καλαμάρι αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και ψήνουμε σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, για 40 δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά. Το αφαιρούμε και το βάζουμε στο pico de gallo.
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Γαριδομακαρονάδα
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Καλαμάρι κομμένο & καθαρισμένο
Μαλακό και ζουμερό