Fish Sticks με ρύζι λαχανικών

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 40 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία fish sticks από φιλέτο μπακαλιάρου Pescanova
300 γρ. ρύζι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 καρότο
1 κρεμμύδι ξερό
1 πράσο
1 κολοκυθάκι μέτριο
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε κυβάκια
8 ασπρομανίταρα
ξύσμα από 1 λεμόνι
χυμό από 1/2 λεμόνι
1 λίτρο ζωμό λαχανικών
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  1. Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβετε την πράσινη πιπεριά μαζί με την κόκκινη, το καρότο και το κολοκυθάκι σε μικρά λεπτά μπαστουνάκια και ψιλοκόβετε τα ασπρομανίταρα, το κρεμμύδι και το πράσο.
  2. Τοποθετείτε μια σοτέζα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  3. Σοτάρετε τα λαχανικά, το καρότο, το κρεμμύδι, το πράσο, το κολοκυθάκι, τα ασπρομανίταρα και τις 2 πιπεριές, για 3-4’, πασπαλίζοντας παράλληλα με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  4. Προσθέτετε το ρύζι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 1-2’.
  5. Προσθέτετε τον ζωμό λαχανικών, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μόλις πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγομαγειρεύετε το ρύζι, μέχρι να είναι έτοιμο.
  6. Όση ώρα σιγοβράζει το ρύζι, απλώνετε τα fish sticks σε ένα ταψί, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο C, για 14-15’.
  7. Όταν τα fish sticks και το ρύζι λαχανικών είναι έτοιμα, σερβίρετε σε μεγάλα, ατομικά πιάτα το ρύζι και από πάνω τα fish sticks.
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!