Fish sticks χωρίς γλουτένη με ρύζι jasmin και κινόα



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

1 πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη

αλάτι

70 γρ. ρύζι jasmin

πιπέρι

2 κ.σ. μαϊντανό

70 γρ. κινόα

ξύσμα από ½ λεμόνι

1 σφηνάκι νερό

1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
- Για τα fish sticks
Σε ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα fish sticks, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. - Για το ρύζι και την κινόα
Βράζουμε το ρύζι για 10 λεπτά και την κινόα για 8 λεπτά και κρυώνουμε σε κρύο νερό. Στη συνέχεια, σε τηγάνι, βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά με τον μαϊντανό. Προσθέτουμε το ρύζι, την κινόα, βάζουμε το σφηνάκι νερό, αλατοπίπερο, το κρεμμυδάκι και το ξύσμα από το λεμόνι. Αποσύρουμε το τηγάνι από το μάτι και σερβίρουμε.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα