Fish sticks χωρίς γλουτένη με ρύζι jasmin και κινόα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
1 πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη
αλάτι
70 γρ. ρύζι jasmin
πιπέρι
2 κ.σ. μαϊντανό
70 γρ. κινόα
ξύσμα από ½ λεμόνι
1 σφηνάκι νερό
1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
  1. Για τα fish sticks
    Σε ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα fish sticks, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για το ρύζι και την κινόα
    Βράζουμε το ρύζι για 10 λεπτά και την κινόα για 8 λεπτά και κρυώνουμε σε κρύο νερό. Στη συνέχεια, σε τηγάνι, βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά με τον μαϊντανό. Προσθέτουμε το ρύζι, την κινόα, βάζουμε το σφηνάκι νερό, αλατοπίπερο, το κρεμμυδάκι και το ξύσμα από το λεμόνι. Αποσύρουμε το τηγάνι από το μάτι και σερβίρουμε.
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα