Fish sticks χωρίς γλουτένη με ρύζι jasmin και κινόα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
70 γρ. ρύζι jasmin
70 γρ. κινόα
2 κ.σ. μαϊντανό
2 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
ξύσμα από ½ λεμόνι
1 πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη
ελαιόλαδο
1 σφηνάκι νερό
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τα fish sticks
    Σε ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα fish sticks, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για το ρύζι και την κινόα
    Βράζουμε το ρύζι για 10 λεπτά και την κινόα για 8 λεπτά και κρυώνουμε σε κρύο νερό. Στη συνέχεια, σε τηγάνι, βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά με τον μαϊντανό. Προσθέτουμε το ρύζι, την κινόα, βάζουμε το σφηνάκι νερό, αλατοπίπερο, το κρεμμυδάκι και το ξύσμα από το λεμόνι. Αποσύρουμε το τηγάνι από το μάτι και σερβίρουμε.
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης