Fish sticks χωρίς γλουτένη στο φούρνο, με δροσερό γουακαμόλε



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. κόλιανδρο

αλάτι

πιπέρι

3 κ.σ. ελαιόλαδο

xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ

2 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια

1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova

1 αβοκάντο, ώριμο

1 μικρή τομάτα ψιλοκομμένη
- Για τα fish sticks
Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα fish sticks και ψήνουμε στους 200ο, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. - Για το γουακαμόλε
Σε μπολ ανάμιξης βάζουμε τα καθαρισμένα αβοκάντο, κομμένα σε κομμάτια. Τα σπάμε με ένα πιρούνι και ομογενοποιούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος, βάζουμε τη ντομάτα και τον κόλιανδρο. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα