Fish sticks χωρίς γλουτένη στο φούρνο, με δροσερό γουακαμόλε

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 30 - 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
2 ώριμα αβοκάντο
xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
2 κ.σ. κόλιανδρο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
1 ντομάτα, κομμένη σε κύβους
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τα fish sticks
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα fish sticks και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για το γουακαμόλε
    Σε μπολ ανάμιξης βάζουμε τα καθαρισμένα αβοκάντο, κομμένα σε κομμάτια. Τα σπάμε με ένα πιρούνι και ομογενοποιούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος, βάζουμε τη ντομάτα και τον κόλιανδρο. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα