Fish sticks χωρίς γλουτένη στο φούρνο, με δροσερό γουακαμόλε

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
2 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
1 αβοκάντο, ώριμο
1 μικρή τομάτα ψιλοκομμένη
  1. Για τα fish sticks
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα fish sticks και ψήνουμε στους 200ο, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για το γουακαμόλε
    Σε μπολ ανάμιξης βάζουμε τα καθαρισμένα αβοκάντο, κομμένα σε κομμάτια. Τα σπάμε με ένα πιρούνι και ομογενοποιούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος, βάζουμε τη ντομάτα και τον κόλιανδρο. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό και ζουμερό
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!