Fish sticks χωρίς γλουτένη στο φούρνο, με δροσερό γουακαμόλε

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 30 - 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
2 ώριμα αβοκάντο
xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
2 κ.σ. κόλιανδρο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
1 ντομάτα, κομμένη σε κύβους
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τα fish sticks
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα fish sticks και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για το γουακαμόλε
    Σε μπολ ανάμιξης βάζουμε τα καθαρισμένα αβοκάντο, κομμένα σε κομμάτια. Τα σπάμε με ένα πιρούνι και ομογενοποιούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος, βάζουμε τη ντομάτα και τον κόλιανδρο. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας