"> Fish sticks χωρίς γλουτένη στο φούρνο, με δροσερό γουακαμόλε | Pescanova

Fish sticks χωρίς γλουτένη στο φούρνο, με δροσερό γουακαμόλε

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
2 ώριμα αβοκάντο
2 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
1 ντομάτα, κομμένη σε κύβους
1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
  1. Για τα fish sticks
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα fish sticks και ψήνουμε στους 200ο, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για το γουακαμόλε
    Σε μπολ ανάμιξης βάζουμε τα καθαρισμένα αβοκάντο, κομμένα σε κομμάτια. Τα σπάμε με ένα πιρούνι και ομογενοποιούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος, βάζουμε τη ντομάτα και τον κόλιανδρο. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
Το 10 το καλό το παιδικό!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα