Fish sticks χωρίς γλουτένη στο φούρνο, με δροσερό γουακαμόλε

Recipe Level Easy
Recipe Time 30 - 60 minutes
Recipe Persons Serves 4

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
2 ώριμα αβοκάντο
2 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
1 ντομάτα, κομμένη σε κύβους
1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
  1. For the fish sticks
    In a preheated oven, we line a baking tray with parchment paper, put the fish sticks and bake at 200 °C for 25 minutes, until golden brown.
  2. For the guacamole
    In a mixing bowl, we toss in the avocados cut in large chunks. We squash them with a fork and combine with the remaining ingredients. To finish, we add the tomato and coriander. We season to taste.
A LA ROMANA CAPRICHOS
To delicacies, we say yes!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Grand taste!
Καλαμάρι ολόκληρο
As if straight out of the sea
Μπακαλιάρος φιλέτο
All-time favourite, selected for you
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Have your day rolling, the easy way!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Tender, juicy and easy