Ψητά fish sticks με σπιτικά chips πατάτας και μαγιονέζα με σχοινόπρασο και μουστάρδα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
αλάτι
ρίγανη
πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
4 μέτριες πατάτες
170 γρ. μαγιονέζα
50 γρ. μουστάρδα
1 κ.σ. σχοινόπρασο
1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
  1. Για τα τσιπς πατάτας
    Γεμίζουμε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο και περιμένουμε να φτάσει τους 200° . Πλένουμε τις πατάτες καλά και αφήνουμε τη φλούδα. Με μαντολίνο κόβουμε σε σχήμα τσιπς. Τηγανίζουμε και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Βάζουμε αλατοπίπερο, ρίγανη και πάπρικα.
  2. Για τα fish sticks
    Σε ταψί βάζουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα fish sticks, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  3. Για τη μαγιονέζα
    Ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα μαζί με το σχοινόπρασο και τη μουστάρδα, την πάπρικα, το αλάτι και πιπέρι.
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός