Ψητά fish sticks με σπιτικά chips πατάτας και μαγιονέζα με σχοινόπρασο και μουστάρδα



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

αλάτι

πιπέρι

πάπρικα γλυκιά

4 μέτριες πατάτες

170 γρ. μαγιονέζα

50 γρ. μουστάρδα

1 κ.σ. σχοινόπρασο

1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova

1 κουταλιά ρίγανη ψιλοκομμένη
- Για τα τσιπς πατάτας
Γεμίζουμε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο και περιμένουμε να φτάσει τους 200° . Πλένουμε τις πατάτες καλά και αφήνουμε τη φλούδα. Με μαντολίνο κόβουμε σε σχήμα τσιπς. Τηγανίζουμε και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Βάζουμε αλατοπίπερο, ρίγανη και πάπρικα. - Για τα fish sticks
Σε ταψί βάζουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα fish sticks, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. - Για τη μαγιονέζα
Ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα μαζί με το σχοινόπρασο και τη μουστάρδα, την πάπρικα, το αλάτι και πιπέρι.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα