Ψητά fish sticks με σπιτικά chips πατάτας και μαγιονέζα με σχοινόπρασο και μουστάρδα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
4 μέτριες πατάτες
170 γρ. μαγιονέζα
50 γρ. μουστάρδα
1 κ.σ. σχοινόπρασο
1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
1 κουταλιά ρίγανη ψιλοκομμένη
  1. Για τα τσιπς πατάτας
    Γεμίζουμε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο και περιμένουμε να φτάσει τους 200° . Πλένουμε τις πατάτες καλά και αφήνουμε τη φλούδα. Με μαντολίνο κόβουμε σε σχήμα τσιπς. Τηγανίζουμε και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Βάζουμε αλατοπίπερο, ρίγανη και πάπρικα.
  2. Για τα fish sticks
    Σε ταψί βάζουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα fish sticks, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  3. Για τη μαγιονέζα
    Ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα μαζί με το σχοινόπρασο και τη μουστάρδα, την πάπρικα, το αλάτι και πιπέρι.
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό και ζουμερό
Γαρίδες VANNAMEI μεγάλες χωρίς κέλυφος με ουρά
Χρώμα λευκό και γεύση μεγάλη!