Ψητά fish sticks με σπιτικά chips πατάτας και μαγιονέζα με σχοινόπρασο και μουστάρδα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
4 μέτριες πατάτες
170 γρ. μαγιονέζα
50 γρ. μουστάρδα
1 κ.σ. σχοινόπρασο
πάπρικα γλυκιά
ρίγανη
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
  1. Γεμίζουμε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο και περιμένουμε να φτάσει τους 200ο. Πλένουμε τις πατάτες καλά και αφήνουμε τη φλούδα. Με μαντολίνο κόβουμε σε σχήμα τσιπς. Τηγανίζουμε και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Βάζουμε αλατοπίπερο, ρίγανη και πάπρικα.
  2. Για τα fish sticks
    Σε ταψί βάζουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα fish sticks, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  3. Για τη μαγιονέζα
    Ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα μαζί με το σχοινόπρασο και τη μουστάρδα, την πάπρικα, το αλάτι και πιπέρι.
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα