Συνταγές Θαλασσινά
Γάμπαρη στο φούρνο με κρούστα ψωμιού και αρωματικά βότανα
Για την κρούστα ψωμιού
Σε μπλέντερ βάζετε το ψωμί, κομμένο σε κύβους και ομογενοποιείτε μαζί με τα αρωματικά βότανα και τα ξύσματα, μέχρι να δημιουργηθεί μια πούδρα.
Για τη γάμπαρη
Καθαρίστε τη γάμπαρη, αλλά κρατήστε το κεφάλι και την ουρά. Κάντε μια σχισμή κατά μήκος. Σε ένα ταψάκι βάετε λαδόκολλα και αλείψτε τη γάμπαρη με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο. Στη συνέχεια πανάρετε τις γαρίδες με την κρούστα του ψωμιού. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°, για 9 λεπτά.
Συστατικά:
1 συσκευασία γάμπαρη ολόκληρη Pescanova

Ξύσμα από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Πιπέρι
Ξύσμα από 2 λάιμ
6 φέτες ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα
1/2 μάτσο μαϊντανό
1/4 μάτσο άνηθο