Γαρίδες γάμπαρη στο φούρνο με κρούστα ψωμιού και αρωματικά βότανα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ξύσμα από 1 λεμόνι
ελαιόλαδο
αλάτι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
πιπέρι
ξύσμα από 2 λάιμ
6 φέτες ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα
1/2 μάτσο μαϊντανό
1/4 μάτσο άνηθο
1 συσκευασία γαρίδες γάμπαρη Pescanova
  1. Για την κρούστα ψωμιού
    Σε μπλέντερ βάζουμε το ψωμί, κομμένο σε κύβους και ομογενοποιούμε μαζί με τα αρωματικά βότανα και τα ξύσματα, μέχρι να πάρουμε μια πούδρα.
  2. Για τις γαρίδες
    Καθαρίζουμε τις γαρίδες και αφήνουμε το κεφάλι και την ουρά. Κάνουμε μια σχισμή κατά μήκος. Σε ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και περνάμε τις γαρίδες με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και πανάρουμε με την κρούστα του ψωμιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°, για 9 λεπτά.
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα