Γάμπαρη στο φούρνο με κρούστα ψωμιού και αρωματικά βότανα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ξύσμα από 1 λεμόνι
ελαιόλαδο
αλάτι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
πιπέρι
ξύσμα από 2 λάιμ
6 φέτες ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα
1/2 μάτσο μαϊντανό
1/4 μάτσο άνηθο
1 συσκευασία γάμπαρη ολόκληρη Pescanova
  1. Για την κρούστα ψωμιού
    Σε μπλέντερ βάζουμε το ψωμί, κομμένο σε κύβους και ομογενοποιούμε μαζί με τα αρωματικά βότανα και τα ξύσματα, μέχρι να πάρουμε μια πούδρα.
  2. Για τη γάμπαρη
    Καθαρίζουμε τη γάμπαρη και αφήνουμε το κεφάλι και την ουρά. Κάνουμε μια σχισμή κατά μήκος. Σε ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και περνάμε τη γάμπαρη με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και πανάρουμε με την κρούστα του ψωμιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°, για 9 λεπτά.
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γαρίδες VANNAMEI μεγάλες χωρίς κέλυφος με ουρά
Χρώμα λευκό και γεύση μεγάλη!