"> Γαρίδες γάμπαρη στο φούρνο με κρούστα ψωμιού και αρωματικά βότανα | Pescanova

Γαρίδες γάμπαρη στο φούρνο με κρούστα ψωμιού και αρωματικά βότανα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ξύσμα από 1 λεμόνι
ελαιόλαδο
αλάτι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
πιπέρι
ξύσμα από 2 λάιμ
6 φέτες ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα
1/2 μάτσο μαϊντανό
1/4 μάτσο άνηθο
1 συσκευασία γαρίδες γάμπαρη Pescanova
  1. Για την κρούστα ψωμιού
    Σε μπλέντερ βάζουμε το ψωμί, κομμένο σε κύβους και ομογενοποιούμε μαζί με τα αρωματικά βότανα και τα ξύσματα, μέχρι να πάρουμε μια πούδρα.
  2. Για τις γαρίδες
    Καθαρίζουμε τις γαρίδες και αφήνουμε το κεφάλι και την ουρά. Κάνουμε μια σχισμή κατά μήκος. Σε ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και περνάμε τις γαρίδες με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και πανάρουμε με την κρούστα του ψωμιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°, για 9 λεπτά.
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!