Γάμπαρη στο φούρνο με κρούστα ψωμιού και αρωματικά βότανα



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ξύσμα από 1 λεμόνι

ελαιόλαδο

αλάτι

ξύσμα από 1 πορτοκάλι

πιπέρι

ξύσμα από 2 λάιμ

6 φέτες ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα

1/2 μάτσο μαϊντανό

1/4 μάτσο άνηθο

1 συσκευασία γάμπαρη ολόκληρη Pescanova
- Για την κρούστα ψωμιού
Σε μπλέντερ βάζουμε το ψωμί, κομμένο σε κύβους και ομογενοποιούμε μαζί με τα αρωματικά βότανα και τα ξύσματα, μέχρι να πάρουμε μια πούδρα. - Για τη γάμπαρη
Καθαρίζουμε τη γάμπαρη και αφήνουμε το κεφάλι και την ουρά. Κάνουμε μια σχισμή κατά μήκος. Σε ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και περνάμε τη γάμπαρη με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και πανάρουμε με την κρούστα του ψωμιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°, για 9 λεπτά.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα