Γαρίδες γάμπαρη στο φούρνο με κρούστα ψωμιού και αρωματικά βότανα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γαρίδες γάμπαρη Pescanova
6 φέτες ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα
1/2 μάτσο μαϊντανό
1/4 μάτσο άνηθο
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ξύσμα από 1 λεμόνι
ξύσμα από 2 λάιμ
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
  1. Για την κρούστα ψωμιού
    Σε μπλέντερ βάζουμε το ψωμί, κομμένο σε κύβους και ομογενοποιούμε μαζί με τα αρωματικά βοτανα και τα ξύσματα, μέχρι να πάρουμε μια πούδρα.
  2. Για τις γαρίδες
    Καθαρίζουμε τις γαρίδες και αφήνουμε το κεφάλι και την ουρά. Κάνουμε μια σχισμή κατά μήκος. Σε ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και περνάμε τις γαρίδες με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και πανάρουμε με την κρούστα του ψωμιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200ο, για 9 λεπτά.
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης