Γαρίδες σε κρέμα κίτρινου κάρυ, με γάλα καρύδας και ρύζι jasmine

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. κόλιανδρο
100 ml κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
120 γρ. βρασμένο ρύζι jasmine
1 κ.σ. σησαμέλαιο
1 κ.σ. σκόνη κίτρινου κάρυ
200 ml γάλα κάρυδας
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μεγάλες χωρίς κέλυφος
  1. Για τις γαρίδες
    Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες μαζί με το κάρυ. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και την κρέμα γάλακτος. Περιμένουμε να δέσει, τραβάμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.
  2. Για το ρύζι
    Φτιάχνουμε το ρύζι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε τηγάνι βάζουμε σησαμέλαιο και σοτάρουμε το βρασμένο ρύζι, προσθέτουμε το αλατοπίπερο και το κόλιανδρο και σερβίρουμε.
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γαρίδες VANNAMEI μεγάλες χωρίς κέλυφος με ουρά
Χρώμα λευκό και γεύση μεγάλη!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης