Γαρίδες σε κρέμα κίτρινου κάρυ, με γάλα καρύδας και ρύζι jasmine

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. κόλιανδρο
100 ml κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
120 γρ. βρασμένο ρύζι jasmine
1 κ.σ. σκόνη κίτρινου κάρυ
200 ml γάλα κάρυδας
10 γρ. σκούρο σησαμέλαιο
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μεγάλες χωρίς κέλυφος
  1. Για τις γαρίδες
    Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες μαζί με το κάρυ. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και την κρέμα γάλακτος. Περιμένουμε να δέσει, τραβάμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.
  2. Για το ρύζι
    Φτιάχνουμε το ρύζι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε τηγάνι βάζουμε σησαμέλαιο και σοτάρουμε το βρασμένο ρύζι, προσθέτουμε το αλατοπίπερο και το κόλιανδρο και σερβίρουμε.
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό και ζουμερό
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!