Γαρίδες γίγας σε κρέμα κίτρινου κάρυ, με γάλα καρύδας και ρύζι jasmine

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γαρίδες γίγας Pescanova
1 κ.σ. σκόνη κίτρινου κάρυ
100 ml κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο
200 ml γάλα κάρυδας
120 γρ. βρασμένο ρύζι jasmine
1 κ.σ. σησαμέλαιο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τις γαρίδες
    Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες μαζί με το κάρυ. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και την κρέμα γάλακτος. Περιμένουμε να δέσει, τραβάμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.
  2. Για το ρύζι
    Φτιάχνουμε το ρύζι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε τηγάνι βάζουμε σησαμέλαιο και σοτάρουμε το βρασμένο ρύζι, προσθέτουμε το αλατοπίπερο και το κόλιανδρο και σερβίρουμε.
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο