Γαρίδες σε κρέμα κίτρινου κάρυ, με γάλα καρύδας και ρύζι jasmine



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. κόλιανδρο

100 ml κρέμα γάλακτος

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα

120 γρ. βρασμένο ρύζι jasmine

1 κ.σ. σκόνη κίτρινου κάρυ

200 ml γάλα κάρυδας

10 γρ. σκούρο σησαμέλαιο

1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μεγάλες χωρίς κέλυφος
- Για τις γαρίδες
Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες μαζί με το κάρυ. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και την κρέμα γάλακτος. Περιμένουμε να δέσει, τραβάμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο. - Για το ρύζι
Φτιάχνουμε το ρύζι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε τηγάνι βάζουμε σησαμέλαιο και σοτάρουμε το βρασμένο ρύζι, προσθέτουμε το αλατοπίπερο και το κόλιανδρο και σερβίρουμε.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα