Γαρίδες σε κρέμα κίτρινου κάρυ, με γάλα καρύδας και ρύζι jasmine

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. κόλιανδρο
100 ml κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
120 γρ. βρασμένο ρύζι jasmine
1 κ.σ. σκόνη κίτρινου κάρυ
200 ml γάλα κάρυδας
10 γρ. σκούρο σησαμέλαιο
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μεγάλες χωρίς κέλυφος
  1. Για τις γαρίδες
    Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες μαζί με το κάρυ. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και την κρέμα γάλακτος. Περιμένουμε να δέσει, τραβάμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.
  2. Για το ρύζι
    Φτιάχνουμε το ρύζι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε τηγάνι βάζουμε σησαμέλαιο και σοτάρουμε το βρασμένο ρύζι, προσθέτουμε το αλατοπίπερο και το κόλιανδρο και σερβίρουμε.
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΓΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ ΜΕ ΟΥΡΑ
ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΕΣ
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα