Γαρίδες με λάιμ, πάνω σε λευκή ταραμοσαλάτα

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
150 γρ. ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα, μουλιασμένο
πιπέρι
ξύσμα από 1 λάιμ
½  κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
χυμό από 2 λεμόνια
1 σφηνάκι λευκό κρασί για το σβήσιμο
550 ml ηλιέλαιο
60 ml ελαιόλαδο
2 κ.σ. σχοινόπρασο
100 γρ. λευκός ταραμάς
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μικρές χωρίς κέλυφος
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  1. Για την ταραμοσαλάτα
    Αφού μουλιάσουμε το ψωμί, το στραγγίζουμε καλά. Σε μπλέντερ βάζουμε τον ταραμά μαζί με το λεμόνι και το κρεμμύδι και πολτοποιούμε. Προσθέτουμε και το ψωμί και πολτοποιούμε. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά τα λιπαρά, μέχρι να φτάσουμε την υφή μους. Αν σφίξει πολύ το μίγμα, αραιώνουμε με το νερό που έχουμε μουλιάσει το ψωμί. Προσθέτουμε το αλατοπίπερο.
  2. Για τις γαρίδες
    Σε τηγάνι που καίει, βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες. Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε το αλατοπίπερο, το σχοινόπρασο, το ξύσμα και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Γαρίδες VANNAMEI μικρές χωρίς κέλυφος
Χρώμα λευκό, γεύση απίθανη!
Γαρίδες VANNAMEI μεγάλες χωρίς κέλυφος με ουρά
Χρώμα λευκό και γεύση μεγάλη!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!