Γαρίδες με λάιμ, πάνω σε λευκή ταραμοσαλάτα

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
150 γρ. ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα, μουλιασμένο
πιπέρι
ξύσμα από 1 λάιμ
½  κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
χυμό από 2 λεμόνια
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 σφηνάκι λευκό κρασί για το σβήσιμο
550 ml ηλιέλαιο
60 ml ελαιόλαδο
2 κ.σ. σχοινόπρασο
100 γρ. λευκός ταραμάς
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μικρές χωρίς κέλυφος
  1. Για την ταραμοσαλάτα
    Αφού μουλιάσουμε το ψωμί, το στραγγίζουμε καλά. Σε μπλέντερ βάζουμε τον ταραμά μαζί με το λεμόνι και το κρεμμύδι και πολτοποιούμε. Προσθέτουμε και το ψωμί και πολτοποιούμε. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά τα λιπαρά, μέχρι να φτάσουμε την υφή μους. Αν σφίξει πολύ το μίγμα, αραιώνουμε με το νερό που έχουμε μουλιάσει το ψωμί. Προσθέτουμε το αλατοπίπερο.
  2. Για τις γαρίδες
    Σε τηγάνι που καίει, βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες. Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε το αλατοπίπερο, το σχοινόπρασο, το ξύσμα και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!