Γαρίδες με λάιμ, πάνω σε λευκή ταραμοσαλάτα

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
150 γρ. ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα, μουλιασμένο
πιπέρι
ξύσμα από 1 λάιμ
χυμό από 2 λεμόνια
1 σφηνάκι λευκό κρασί για το σβήσιμο
550 ml ηλιέλαιο
60 ml ελαιόλαδο
2 κ.σ. σχοινόπρασο
100 γρ. λευκός ταραμάς
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μικρές χωρίς κέλυφος
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
½  κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο (για το spread αβοκάντο)
  1. Για την ταραμοσαλάτα
    Αφού μουλιάσουμε το ψωμί, το στραγγίζουμε καλά. Σε μπλέντερ βάζουμε τον ταραμά μαζί με το λεμόνι και το κρεμμύδι και πολτοποιούμε. Προσθέτουμε και το ψωμί και πολτοποιούμε. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά τα λιπαρά, μέχρι να φτάσουμε την υφή μους. Αν σφίξει πολύ το μίγμα, αραιώνουμε με το νερό που έχουμε μουλιάσει το ψωμί. Προσθέτουμε το αλατοπίπερο.
  2. Για τις γαρίδες
    Σε τηγάνι που καίει, βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες. Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε το αλατοπίπερο, το σχοινόπρασο, το ξύσμα και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
«PESCANOVA μαγειρεύω» Πένες με Γαρίδες και Σπανάκι
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
ΘΡΑΨΑΛΟ ΡΟΔΕΛΕΣ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ
Τρυφερές και ζουμερές!
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!