Γαρίδες μικρές με λάιμ, πάνω σε λευκή ταραμοσαλάτα

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γαρίδες μικρές Pescanova
1 σφηνάκι λευκό κρασί για το σβήσιμο
ξύσμα από 1 λάιμ
2 κ.σ. σχοινόπρασο
100 γρ. λευκός ταραμάς
150 γρ. ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα, μουλιασμένο
½  κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
550 ml ηλιέλαιο
60 ml ελαιόλαδο
χυμό από 2 λεμόνια
αλάτι
πιπέρι
  1. Για την ταραμοσαλάτα
    Αφού μουλιάσουμε το ψωμί, το στραγγίζουμε καλά. Σε μπλέντερ βάζουμε τον ταραμά μαζί με το λεμόνι και το κρεμμύδι και πολτοποιούμε. Προσθέτουμε και το ψωμί και πολτοποιούμε. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά τα λιπαρά, μέχρι να φτάσουμε την υφή μους. Αν σφίξει πολύ το μίγμα, αραιώνουμε με το νερό που έχουμε μουλιάσει το ψωμί. Προσθέτουμε το αλατοπίπερο.
  2. Για τις γαρίδες
    Σε τηγάνι που καίει, βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες. Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε το αλατοπίπερο, το σχοινόπρασο, το ξύσμα και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα