Γαρίδες μικρές σαγανάκι με ούζο, πράσινη πιπεριά, ντοματίνια, βασιλικό και φέτα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
3 κ.σ. χυμό ντομάτας, κονκασέ
6 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
100 γρ. φέτα, σπασμένη σε κομμάτια
ζάχαρη
2 κ.σ. ούζο
1 συσκευασία γαρίδες μικρές Pescanova
  1. Για το σαγανάκι
    Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε δυνατά τις γαρίδες, την πιπεριά, το ξερό κρεμμύδι, το φινόκιο, το σκόρδο και σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας μαζί με τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Ενσωματώνουμε τη φέτα, τα ντοματίνια, τον βασιλικο και το φρέσκο κρεμμύδι.
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας