Γαρίδες σαγανάκι με ούζο, πράσινη πιπεριά, ντοματίνια, βασιλικό και φέτα



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. φύλλα φρέσκου βασιλικού

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

1 σκελίδα σκόρδο

1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο

3 κ.σ. χυμό ντομάτας, κονκασέ

6 ντοματίνια, κομμένα στη μέση

100 γρ. φέτα, σπασμένη σε κομμάτια

ζάχαρη

2 κ.σ. ούζο

1 φρέσκο κρεμμυδάκι

1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια

1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μικρές χωρίς κέλυφος
- Για το σαγανάκι
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε δυνατά τις γαρίδες, την πιπεριά, το ξερό κρεμμύδι, το φινόκιο, το σκόρδο και σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας μαζί με τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Ενσωματώνουμε τη φέτα, τα ντοματίνια, τον βασιλικο και το φρέσκο κρεμμύδι.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα