Γαρίδες σαγανάκι με ούζο, πράσινη πιπεριά, ντοματίνια, βασιλικό και φέτα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
3 κ.σ. χυμό ντομάτας, κονκασέ
6 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
100 γρ. φέτα, σπασμένη σε κομμάτια
ζάχαρη
2 κ.σ. ούζο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μικρές χωρίς κέλυφος
  1. Για το σαγανάκι
    Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε δυνατά τις γαρίδες, την πιπεριά, το ξερό κρεμμύδι, το φινόκιο, το σκόρδο και σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας μαζί με τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Ενσωματώνουμε τη φέτα, τα ντοματίνια, τον βασιλικο και το φρέσκο κρεμμύδι.
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα