Γαρίδες μικρές σαγανάκι με ούζο, πράσινη πιπεριά, ντοματίνια, βασιλικό και φέτα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γαρίδες μικρές Pescanova
2 κ.σ. πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
1 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
3 κ.σ. χυμό ντομάτας, κονκασέ
2 κ.σ. ούζο
6 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
100 γρ. φέτα, σπασμένη σε κομμάτια
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. βασιλικό φρέσκο, ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ζάχαρη
  1. Για το σαγανάκι
    Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε δυνατά τις γαρίδες, την πιπεριά, το ξερό κρεμμύδι, το φινόκιο, το σκόρδο και σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας μαζί με τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Ενσωματώνουμε τη φέτα, τα ντοματίνια, τον βασιλικο και το φρέσκο κρεμμύδι.
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο