Γαρίδες σουβλάκι σε μαρινάδα ούζου

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30 - 60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γαρίδες γίγας Pescanova
αλάτι
πιπέρι
5 κ.σ. ούζο
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. γλυκάνισο
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  1. Βάζουμε τα ξύλινα καλαμάκια σε ένα σκεύος με νερό και τα αφήνουμε να μουλιάσουν μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε. Έτσι αποφεύγουμε να καούν στο ψήσιμο.
  2. Σε βαθύ σκεύος ενώνουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες. Αφήνουμε το σκεύος στο ψυγείο για 20 λεπτά.
  3. Περνάμε τις γαρίδες στα καλαμάκια. Ψήνουμε στο BBQ για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
  4. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα υγρά της μαρινάδας σε ένα κατσαρολάκι και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα. Σερβίρουμε τις γαρίδες περιχύνοντάς τες με τη σάλτσα της μαρινάδας.
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα