Γαρίδες σουβλάκι σε μαρινάδα ούζου

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
πιπέρι
5 κ.σ. ούζο
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. γλυκάνισο
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μεγάλες χωρίς κέλυφος
  1. Βάζουμε τα ξύλινα καλαμάκια σε ένα σκεύος με νερό και τα αφήνουμε να μουλιάσουν μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε. Έτσι αποφεύγουμε να καούν στο ψήσιμο.
  2. Σε βαθύ σκεύος ενώνουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες. Αφήνουμε το σκεύος στο ψυγείο για 20 λεπτά.
  3. Περνάμε τις γαρίδες στα καλαμάκια. Ψήνουμε στο BBQ για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
  4. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα υγρά της μαρινάδας σε ένα κατσαρολάκι και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα. Σερβίρουμε τις γαρίδες περιχύνοντάς τες με τη σάλτσα της μαρινάδας.
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό και ζουμερό