Γαρίδες σουβλάκι σε μαρινάδα ούζου



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι

πιπέρι

5 κ.σ. ούζο

6 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. γλυκάνισο

1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μεγάλες χωρίς κέλυφος
- Βάζουμε τα ξύλινα καλαμάκια σε ένα σκεύος με νερό και τα αφήνουμε να μουλιάσουν μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε. Έτσι αποφεύγουμε να καούν στο ψήσιμο.
- Σε βαθύ σκεύος ενώνουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες. Αφήνουμε το σκεύος στο ψυγείο για 20 λεπτά.
- Περνάμε τις γαρίδες στα καλαμάκια. Ψήνουμε στο BBQ για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα υγρά της μαρινάδας σε ένα κατσαρολάκι και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα. Σερβίρουμε τις γαρίδες περιχύνοντάς τες με τη σάλτσα της μαρινάδας.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα