Γλώσσα φιλέτο μενιέρ με μαϊντανό και λεμόνι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

40 γρ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι για το πανάρισμα
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μαϊντανό
1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Pescanova
  1. Αλατοπιπερώνουμε και πουδράρουμε με αλεύρι τα φιλέτα γλώσσας. Τα βάζουμε σε τηγάνι με βούτυρο και ελαιόλαδο και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά την κάθε μεριά, μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια αποσύρουμε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν.
    Σε μικρό τηγάνι, προσθέτουμε βούτυρο να λιώσει, αλατοπιπερώνουμε και με το που αφρίσει σβήνουμε με το χυμό λεμόνι. Αφαιρούμε από το μάτι, προσθέτουμε το ξύσμα και περιχύνουμε το ψάρι. Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό και ζουμερό
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός