Γλώσσα φιλέτο μενιέρ με μαϊντανό και λεμόνι



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

40 γρ. βούτυρο

αλάτι

πιπέρι

αλεύρι για το πανάρισμα

χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. μαϊντανό

1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Pescanova
- Αλατοπιπερώνουμε και πουδράρουμε με αλεύρι τα φιλέτα γλώσσας. Τα βάζουμε σε τηγάνι με βούτυρο και ελαιόλαδο και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά την κάθε μεριά, μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια αποσύρουμε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν.
Σε μικρό τηγάνι, προσθέτουμε βούτυρο να λιώσει, αλατοπιπερώνουμε και με το που αφρίσει σβήνουμε με το χυμό λεμόνι. Αφαιρούμε από το μάτι, προσθέτουμε το ξύσμα και περιχύνουμε το ψάρι. Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα