Γλώσσα φιλέτο μενιέρ με μαϊντανό και λεμόνι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

40 γρ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι για το πανάρισμα
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μαϊντανό
1 συσκευασία γλώσσα Pescanova
  1. Αλατοπιπερώνουμε και πουδράρουμε με αλεύρι τα φιλέτα γλώσσας. Τα βάζουμε σε τηγάνι με βούτυρο και ελαιόλαδο και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά την κάθε μεριά, μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια αποσύρουμε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν.
    Σε μικρό τηγάνι, προσθέτουμε βούτυρο να λιώσει, αλατοπιπερώνουμε και με το που αφρίσει σβήνουμε με το χυμό λεμόνι. Αφαιρούμε από το μάτι, προσθέτουμε το ξύσμα και περιχύνουμε το ψάρι. Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά