Γλώσσα φιλέτο μενιέρ με μαϊντανό και λεμόνι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

40 γρ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι για το πανάρισμα
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μαϊντανό
1 συσκευασία γλώσσα Pescanova
  1. Αλατοπιπερώνουμε και πουδράρουμε με αλεύρι τα φιλέτα γλώσσας. Τα βάζουμε σε τηγάνι με βούτυρο και ελαιόλαδο και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά την κάθε μεριά, μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια αποσύρουμε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν.
    Σε μικρό τηγάνι, προσθέτουμε βούτυρο να λιώσει, αλατοπιπερώνουμε και με το που αφρίσει σβήνουμε με το χυμό λεμόνι. Αφαιρούμε από το μάτι, προσθέτουμε το ξύσμα και περιχύνουμε το ψάρι. Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!