Γλώσσα σε κρούστα από φιστίκι Αιγίνης με λαχανικά ατμού

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι για το πανάρισμα
2 κ.σ. μαϊντανό
2 καρότα
4 πατάτες baby
2 κολοκυθάκια μέτρια
125 γρ. τριμμένο φιστίκι Αιγίνης
6 μπουκετάκια από μπρόκολο
1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Pescanova
150 γρ. πατάτες καθαρισμένες
  1. Για την κρούστα
    Καβουρδίζουμε, χωρίς λάδι, στο τηγάνι το τριμμένο φιστίκι, μέχρι να βγάλει τα αρώματά του και το αφήνουμε στην άκρη.
  2. Για τη γλώσσα
    Σε μπολ ανάμιξης βάζουμε το αλεύρι μαζί με αλάτι και πιπέρι. Σε τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο, πουδράρουμε τη γλώσσα με το αλεύρι και τηγανίζουμε και από τις δυο μεριές, μέχρι να ροδίσει. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πανάρουμε με την κρούστα φιστικιού.
  3. Για τα λαχανικά
    Κόβουμε όλα τα λαχανικά στο σχήμα που επιθυμούμε και βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Υστέρα τα μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο, μαϊντανό και λεμόνι.
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Καλαμάρι κομμένο & καθαρισμένο
Μαλακό και ζουμερό
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
ΘΡΑΨΑΛΟ ΡΟΔΕΛΕΣ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός