Γλώσσα σε κρούστα από φιστίκι Αιγίνης με λαχανικά ατμού

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γλώσσα Pescanova
αλεύρι για το πανάρισμα
125 γρ. τριμμένο φιστίκι Αιγίνης
1 συσκευασία καλαμάρι ολόκληρο Pescanova
2 κολοκυθάκια μέτρια
2 καρότα
6 μπουκετάκια από μπρόκολο
4 πατάτες baby
ελαιόλαδο
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
2 κ.σ. μαϊντανό
1 κ.σ. λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
  1. Για την κρούστα
    Καβουρδίζουμε, χωρίς λάδι, στο τηγάνι το τριμμένο φιστίκι, μέχρι να βγάλει τα αρώματά του και το αφήνουμε στην άκρη.
  2. Για τη γλώσσα
    Σε μπολ ανάμιξης βάζουμε το αλεύρι μαζί με αλάτι και πιπέρι. Σε τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο, πουδράρουμε τη γλώσσα με το αλεύρι και τηγανίζουμε και από τις δυο μεριές, μέχρι να ροδίσει. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πανάρουμε με την κρούστα φιστικιού.
  3. Για τα λαχανικά
    Κόβουμε όλα τα λαχανικά στο σχήμα που επιθυμούμε και βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Υστέρα τα μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο, μαϊντανό και λεμόνι.
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!