Γλώσσα σε κρούστα από φιστίκι Αιγίνης με λαχανικά ατμού



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

αλεύρι για το πανάρισμα

2 κ.σ. μαϊντανό

2 καρότα

4 πατάτες baby

2 κολοκυθάκια μέτρια

125 γρ. τριμμένο φιστίκι Αιγίνης

6 μπουκετάκια από μπρόκολο

1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Pescanova

150 γρ. πατάτες καθαρισμένες
- Για την κρούστα
Καβουρδίζουμε, χωρίς λάδι, στο τηγάνι το τριμμένο φιστίκι, μέχρι να βγάλει τα αρώματά του και το αφήνουμε στην άκρη. - Για τη γλώσσα
Σε μπολ ανάμιξης βάζουμε το αλεύρι μαζί με αλάτι και πιπέρι. Σε τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο, πουδράρουμε τη γλώσσα με το αλεύρι και τηγανίζουμε και από τις δυο μεριές, μέχρι να ροδίσει. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πανάρουμε με την κρούστα φιστικιού. - Για τα λαχανικά
Κόβουμε όλα τα λαχανικά στο σχήμα που επιθυμούμε και βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Υστέρα τα μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο, μαϊντανό και λεμόνι.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα