Γλώσσα σε κρούστα από φιστίκι Αιγίνης με λαχανικά ατμού

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γλώσσα Pescanova
αλεύρι για το πανάρισμα
125 γρ. τριμμένο φιστίκι Αιγίνης
1 συσκευασία καλαμάρι ολόκληρο Pescanova
2 κολοκυθάκια μέτρια
2 καρότα
6 μπουκετάκια από μπρόκολο
4 πατάτες baby
ελαιόλαδο
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
2 κ.σ. μαϊντανό
1 κ.σ. λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
  1. Για την κρούστα
    Καβουρδίζουμε, χωρίς λάδι, στο τηγάνι το τριμμένο φιστίκι, μέχρι να βγάλει τα αρώματά του και το αφήνουμε στην άκρη.
  2. Για τη γλώσσα
    Σε μπολ ανάμιξης βάζουμε το αλεύρι μαζί με αλάτι και πιπέρι. Σε τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο, πουδράρουμε τη γλώσσα με το αλεύρι και τηγανίζουμε και από τις δυο μεριές, μέχρι να ροδίσει. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πανάρουμε με την κρούστα φιστικιού.
  3. Για τα λαχανικά
    Κόβουμε όλα τα λαχανικά στο σχήμα που επιθυμούμε και βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Υστέρα τα μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο, μαϊντανό και λεμόνι.
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!