Γλώσσα σε κρούστα από φιστίκι Αιγίνης με λαχανικά ατμού

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι για το πανάρισμα
2 κ.σ. μαϊντανό
2 καρότα
4 πατάτες baby
1 κ.σ. λεμόνι
2 κολοκυθάκια μέτρια
125 γρ. τριμμένο φιστίκι Αιγίνης
6 μπουκετάκια από μπρόκολο
1 συσκευασία γλώσσα Pescanova
1 συσκευασία καλαμάρι ολόκληρο Pescanova
  1. Για την κρούστα
    Καβουρδίζουμε, χωρίς λάδι, στο τηγάνι το τριμμένο φιστίκι, μέχρι να βγάλει τα αρώματά του και το αφήνουμε στην άκρη.
  2. Για τη γλώσσα
    Σε μπολ ανάμιξης βάζουμε το αλεύρι μαζί με αλάτι και πιπέρι. Σε τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο, πουδράρουμε τη γλώσσα με το αλεύρι και τηγανίζουμε και από τις δυο μεριές, μέχρι να ροδίσει. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πανάρουμε με την κρούστα φιστικιού.
  3. Για τα λαχανικά
    Κόβουμε όλα τα λαχανικά στο σχήμα που επιθυμούμε και βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Υστέρα τα μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο, μαϊντανό και λεμόνι.
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!