Ψητές καβουροδαγκάνες πάνω σε σαλάτα από αγγούρι, μαριναρισμένο με sour cream από γιαούρτι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 κ.σ. άνηθο
αλάτι
πιπέρι
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
1 αγγούρι
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο
3 ραπανάκια
1 συσκευασία καβουροδαγκάνες Pescanova
  1. Για τις καβουροδαγκάνες
    Σε ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τις καβουροδαγκάνες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για τη sour cream
    Σε μπολ ανάμιξης κάνουμε μια σάλτσα με το γιαούρτι, τα μυρωδικά, το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο.

Tip:
αραιώνουμε τη σάλτσα για να πάρει τη μορφή dressing με 1 ½ σφηνάκι νερό.
Για τη σαλάτα με το αγγούρι
Παίρνουμε έναν αποφλοιωτή πατάτας και κόβουμε το αγγούρι σε σχήμα ταλιατέλας, το οποίο μαρινάρουμε με τη sour cream.

Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!