Ψητές καβουροδαγκάνες πάνω σε σαλάτα από αγγούρι, μαριναρισμένο με sour cream από γιαούρτι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 κ.σ. άνηθο
αλάτι
πιπέρι
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
1 αγγούρι
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο
3 ραπανάκια
1 συσκευασία καβουροδαγκάνες Pescanova
  1. Για τις καβουροδαγκάνες
    Σε ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τις καβουροδαγκάνες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για τη sour cream
    Σε μπολ ανάμιξης κάνουμε μια σάλτσα με το γιαούρτι, τα μυρωδικά, το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο.

Tip:
αραιώνουμε τη σάλτσα για να πάρει τη μορφή dressing με 1 ½ σφηνάκι νερό.
Για τη σαλάτα με το αγγούρι
Παίρνουμε έναν αποφλοιωτή πατάτας και κόβουμε το αγγούρι σε σχήμα ταλιατέλας, το οποίο μαρινάρουμε με τη sour cream.

ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΓΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ ΜΕ ΟΥΡΑ
ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΕΣ
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
«PESCANOVA μαγειρεύω» Πένες με Γαρίδες και Σπανάκι
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!