Ψητές καβουροδαγκάνες πάνω σε σαλάτα από αγγούρι, μαριναρισμένο με sour cream από γιαούρτι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 κ.σ. άνηθο
αλάτι
πιπέρι
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
1 αγγούρι
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο
3 ραπανάκια
1 συσκευασία καβουροδαγκάνες Pescanova
  1. Για τις καβουροδαγκάνες
    Σε ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τις καβουροδαγκάνες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για τη sour cream
    Σε μπολ ανάμιξης κάνουμε μια σάλτσα με το γιαούρτι, τα μυρωδικά, το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο.

Tip:
αραιώνουμε τη σάλτσα για να πάρει τη μορφή dressing με 1 ½ σφηνάκι νερό.
Για τη σαλάτα με το αγγούρι
Παίρνουμε έναν αποφλοιωτή πατάτας και κόβουμε το αγγούρι σε σχήμα ταλιατέλας, το οποίο μαρινάρουμε με τη sour cream.

Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
«PESCANOVA μαγειρεύω» Πένες με Γαρίδες και Σπανάκι
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Σνίτσελ Φιλέτου Μπακαλιάρου
Τραγανά & Πεντανόστιμα
ΘΡΑΨΑΛΟ ΡΟΔΕΛΕΣ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!