Καβουροσαλάτα με σπιτικά τσιπς αραβικής πίτας με πάπρικα

Recipe Level Easy
Recipe Time 15 - 30 minutes
Recipe Persons Serves 4

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες
1 κ.σ. μουστάρδα
3 κ.σ. σχοινόπρασο
82 ml χυμό πορτοκάλι
3 κ.σ. μαγιονέζα
2 αραβικές πίτες
χυμό από 1 πορτοκάλι
2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
πάπρικα καπνιστή
1 συσκευασία surimi sticks καβούρι Pescanova κομμένο σε ροδέλες
  1. For the pitta chips
    We cut the pitta in triangles. We put them in a baking tray, sprinkle with the smoked paprika and bake in a preheated oven at 200 °C for 3 minutes.
  2. For the crab salad
    In a bowl, we mix the mayonnaise, mustard and the juices from the citrus fruit. In another bowl, we toss in the crab, tomato, chive and capers and combine with the other mix. We season to taste and serve.
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο