Καβουροσαλάτα με σπιτικά τσιπς αραβικής πίτας με πάπρικα



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

χυμός από 1 λεμόνι

αλάτι

πιπέρι

1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες

1 κ.σ. μουστάρδα

3 κ.σ. σχοινόπρασο

82 ml χυμό πορτοκάλι

3 κ.σ. μαγιονέζα

2 αραβικές πίτες

χυμό από 1 πορτοκάλι

2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη

1 συσκευασία surimi sticks καβούρι Pescanova κομμένο σε ροδέλες

1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
- Για τα τσιπς αραβικής πίτας
Κόβουμε την αραβική πίτα τρίγωνα. Στρώνουμε σε ταψί, πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° για 3 λεπτά. - Για την καβουροσαλάτα
Σε μπολ αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και τους χυμούς από τα εσπεριδοειδή. Σε άλλο μπολ βάζουμε το καβούρι, την ντομάτα, το σχοινόπρασο, την κάπαρη και ανακατεύουμε με το παραπάνω μίγμα. Προσθέτουμε αλατοπίπερο.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα