Καβουροσαλάτα με σπιτικά τσιπς αραβικής πίτας με πάπρικα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες
1 κ.σ. μουστάρδα
3 κ.σ. σχοινόπρασο
82 ml χυμό πορτοκάλι
3 κ.σ. μαγιονέζα
2 αραβικές πίτες
χυμό από 1 πορτοκάλι
2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
πάπρικα καπνιστή
1 συσκευασία surimi sticks καβούρι Pescanova κομμένο σε ροδέλες
  1. Για τα τσιπς αραβικής πίτας
    Κόβουμε την αραβική πίτα τρίγωνα. Στρώνουμε σε ταψί, πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° για 3 λεπτά.
  2. Για την καβουροσαλάτα
    Σε μπολ αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και τους χυμούς από τα εσπεριδοειδή. Σε άλλο μπολ βάζουμε το καβούρι, την ντομάτα, το σχοινόπρασο, την κάπαρη και ανακατεύουμε με το παραπάνω μίγμα. Προσθέτουμε αλατοπίπερο.
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!