Καβουροσαλάτα με ταμπουλέ από κινόα με εσπεριδοειδή και ντοματίνια

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία σουρίμι καβούρι Pescanova
200 γρ. κινόα
3 κ.σ. σχοινόπρασο
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 αγγούρι, κομμένο σε κύβους
1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
8 ντοματίνια, κομμένα
ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
200 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
  1. Κόβουμε το σουρίμι με γεύση καβουριού. Βράζουμε την κινόα για 8 λεπτά. Την κρυώνουμε σε τρεχούμενο κρύο νερό και τη σουρώνουμε. Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε το σουρίμι με γεύση καβουριού, τη βρασμένη κινόα, τα ξύσματα και τους χυμούς από λάιμ/λεμόνι/πορτοκάλι, τον δυόσμο, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, την πιπεριά, το αγγούρι, το σχοινόπρασο και το αλατοπίπερο.
  2. Τα αφήνουμε όλα μαζί για 20 λεπτά, για να μαριναριστούν.
  3. Σερβίρουμε.
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες