Καβουροσαλάτα με ταμπουλέ από κινόα με εσπεριδοειδή και ντοματίνια

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
200 γρ. κινόα
πιπέρι
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 αγγούρι, κομμένο σε κύβους
8 ντοματίνια, κομμένα
ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
200 ml ελαιόλαδο
3 κ.σ. σχοινόπρασο
1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
1 συσκευασία σουρίμι καβούρι Pescanova
  1. Κόβουμε το σουρίμι με γεύση καβουριού. Βράζουμε την κινόα για 8 λεπτά. Την κρυώνουμε σε τρεχούμενο κρύο νερό και τη σουρώνουμε. Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε το σουρίμι με γεύση καβουριού, τη βρασμένη κινόα, τα ξύσματα και τους χυμούς από λάιμ/λεμόνι/πορτοκάλι, τον δυόσμο, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, την πιπεριά, το αγγούρι, το σχοινόπρασο και το αλατοπίπερο.
  2. Τα αφήνουμε όλα μαζί για 20 λεπτά, για να μαριναριστούν.
  3. Σερβίρουμε.
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
Το 10 το καλό το παιδικό!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!