Καβουροσαλάτα με ταμπουλέ από κινόα με εσπεριδοειδή και ντοματίνια

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία σουρίμι καβούρι Pescanova
200 γρ. κινόα
3 κ.σ. σχοινόπρασο
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 αγγούρι, κομμένο σε κύβους
1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
8 ντοματίνια, κομμένα
ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
200 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
  1. Κόβουμε το σουρίμι με γεύση καβουριού. Βράζουμε την κινόα για 8 λεπτά. Την κρυώνουμε σε τρεχούμενο κρύο νερό και τη σουρώνουμε. Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε το σουρίμι με γεύση καβουριού, τη βρασμένη κινόα, τα ξύσματα και τους χυμούς από λάιμ/λεμόνι/πορτοκάλι, τον δυόσμο, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, την πιπεριά, το αγγούρι, το σχοινόπρασο και το αλατοπίπερο.
  2. Τα αφήνουμε όλα μαζί για 20 λεπτά, για να μαριναριστούν.
  3. Σερβίρουμε.
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!