Καβουροσαλάτα με ταμπουλέ από κινόα με εσπεριδοειδή και ντοματίνια

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
200 γρ. κινόα
πιπέρι
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 αγγούρι, κομμένο σε κύβους
8 ντοματίνια, κομμένα
ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
200 ml ελαιόλαδο
3 κ.σ. σχοινόπρασο
1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
1 συσκευασία σουρίμι καβούρι Pescanova
  1. Κόβουμε το σουρίμι με γεύση καβουριού. Βράζουμε την κινόα για 8 λεπτά. Την κρυώνουμε σε τρεχούμενο κρύο νερό και τη σουρώνουμε. Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε το σουρίμι με γεύση καβουριού, τη βρασμένη κινόα, τα ξύσματα και τους χυμούς από λάιμ/λεμόνι/πορτοκάλι, τον δυόσμο, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, την πιπεριά, το αγγούρι, το σχοινόπρασο και το αλατοπίπερο.
  2. Τα αφήνουμε όλα μαζί για 20 λεπτά, για να μαριναριστούν.
  3. Σερβίρουμε.
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γαρίδες VANNAMEI μεγάλες χωρίς κέλυφος με ουρά
Χρώμα λευκό και γεύση μεγάλη!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
Γαρίδες VANNAMEI μικρές χωρίς κέλυφος
Χρώμα λευκό, γεύση απίθανη!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα