Συνταγές Θαλασσινά

Καβουροσαλάτα με ταμπουλέ από κινόα με εσπεριδοειδή και ντοματίνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter

Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.

30-60 λεπτά
Μέτρια
  • Κόβετε το σουρίμι με γεύση καβουριού σε κομμάτια.
  • Έπειτα βράζετε την κινόα για 8 λεπτά.
  • Την κρυώνετε σε τρεχούμενο κρύο νερό και τη σουρώνετε.
  • Σε μπολ αναμειγνύετε το σουρίμι, τη βρασμένη κινόα, τα ξύσματα και τους χυμούς από λάιμ/λεμόνι/πορτοκάλι, τον δυόσμο, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, την πιπεριά, το αγγούρι, το σχοινόπρασο και το αλατοπίπερο.
  • Τα αφήνετε όλα μαζί για 20 λεπτά, για να μαριναριστούν.
  • Στο τέλος σερβίρετε.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία σουρίμι καβούρι Pescanova
surimi gluten-free

Αλάτι
Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
200 γρ. κινόα
Πιπέρι
Χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 αγγούρι, κομμένο σε κύβους
8 ντοματίνια, κομμένα
200 ml ελαιόλαδο
3 κ.σ. σχοινόπρασο
1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
Χυμό και ξύσμα από ½ πορτοκάλι