Καλαμάρι σε σάλτσα με αρακά και ντοματίνια

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30 - 60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία καλαμάρι ολόκληρο Pescanova
250 γρ. αρακά
400 γρ. ντοματίνια
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανός ψιλοκομμένος
μισό ποτήρι νερό
  1. Κόβουμε το καλαμάρι σε ροδέλες.Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε σε τηγάνι με το λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ροδέλες καλαμαριού. Μετά από μερικά λεπτά, σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον αρακά, τα ντοματίνια και το νερό. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό με βάση την ποσότητα της αρεσκείας μας.
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!