Καλαμάρι σε σάλτσα με αρακά και ντοματίνια

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
½ ποτηράκι κρασί λευκό
250 γρ. αρακά
400 γρ. ντοματίνια
μαϊντανός ψιλοκομμένος
μισό ποτήρι νερό
1 συσκευασία καλαμάρια ολόκληρα Pescanova
  1. Κόβουμε το καλαμάρι σε ροδέλες.Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε σε τηγάνι με το λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ροδέλες καλαμαριού. Μετά από μερικά λεπτά, σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον αρακά, τα ντοματίνια και το νερό. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό με βάση την ποσότητα της αρεσκείας μας.
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
Γαρίδες VANNAMEI μικρές χωρίς κέλυφος
Χρώμα λευκό, γεύση απίθανη!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα