Καλαμάρι σε σάλτσα με αρακά και ντοματίνια

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
½ ποτηράκι κρασί λευκό
1 συσκευασία καλαμάρι ολόκληρο Pescanova
250 γρ. αρακά
400 γρ. ντοματίνια
μαϊντανός ψιλοκομμένος
μισό ποτήρι νερό
  1. Κόβουμε το καλαμάρι σε ροδέλες.Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε σε τηγάνι με το λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ροδέλες καλαμαριού. Μετά από μερικά λεπτά, σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον αρακά, τα ντοματίνια και το νερό. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό με βάση την ποσότητα της αρεσκείας μας.
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης