Καλαμάρι σε σάλτσα με αρακά και ντοματίνια

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
½ ποτηράκι κρασί λευκό
1 συσκευασία καλαμάρι ολόκληρο Pescanova
250 γρ. αρακά
400 γρ. ντοματίνια
μαϊντανός ψιλοκομμένος
μισό ποτήρι νερό
  1. Κόβουμε το καλαμάρι σε ροδέλες.Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε σε τηγάνι με το λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ροδέλες καλαμαριού. Μετά από μερικά λεπτά, σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον αρακά, τα ντοματίνια και το νερό. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό με βάση την ποσότητα της αρεσκείας μας.
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!