ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

Recipe Level Απλή
Recipe Time 40 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία καλαμάρια ολόκληρα Pescanova
100 ml ελαιόλαδο
2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
3 πράσα, κομμένα σε ροδέλες
4 ντομάτες μέτριες, τριμμένες στον τρίφτη
1 ποτήρι νερό
αλάτι
πιπέρι
  1. Αποψύχουμε τα καλαμάρια και τα καθαρίζουμε. Κόβουμε στη μέση.
  2. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα καλαμάρια για 2 ‘.
  3. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 5’ περίπου ακόμη.
  4. Συμπληρώνουμε την τριμμένη ντομάτα και το νερό, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 25 ‘ περίπου ή μέχρι να χυλώσει.
  5. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και στείβουμε λίγο λεμόνι στο ζεστό φαγητό.
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
«PESCANOVA μαγειρεύω» Γαριδομακαρονάδα
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!