ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

Recipe Level Απλή
Recipe Time 40 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία καλαμάρια ολόκληρα Pescanova
100 ml ελαιόλαδο
2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
3 πράσα, κομμένα σε ροδέλες
4 ντομάτες μέτριες, τριμμένες στον τρίφτη
1 ποτήρι νερό
αλάτι
πιπέρι
  1. Αποψύχουμε τα καλαμάρια και τα καθαρίζουμε. Κόβουμε στη μέση.
  2. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα καλαμάρια για 2 ‘.
  3. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 5’ περίπου ακόμη.
  4. Συμπληρώνουμε την τριμμένη ντομάτα και το νερό, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 25 ‘ περίπου ή μέχρι να χυλώσει.
  5. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και στείβουμε λίγο λεμόνι στο ζεστό φαγητό.
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γαρίδες VANNAMEI μικρές χωρίς κέλυφος
Χρώμα λευκό, γεύση απίθανη!
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!