ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία καλαμάρια ολόκληρα Pescanova

100 ml ελαιόλαδο

2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

3 πράσα, κομμένα σε ροδέλες

4 ντομάτες μέτριες, τριμμένες στον τρίφτη

1 ποτήρι νερό

αλάτι

πιπέρι
- Αποψύχουμε τα καλαμάρια και τα καθαρίζουμε. Κόβουμε στη μέση.
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα καλαμάρια για 2 ‘.
- Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 5’ περίπου ακόμη.
- Συμπληρώνουμε την τριμμένη ντομάτα και το νερό, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 25 ‘ περίπου ή μέχρι να χυλώσει.
- Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και στείβουμε λίγο λεμόνι στο ζεστό φαγητό.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα