ΚΡΥΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μεγάλες χωρίς κέλυφος

50 ml ελαιόλαδο

4 βρασμένα παντζάρια, κομμένα σε μικρά κυβάκια

4 αγγουράκια, κομμένα σε κυβάκια

2 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε μικρά καρέ

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε ροδέλες

2 μέτριες ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια

Χυμό από 2 λάιμ

ξύσμα από 1 λάιμ

λίγο φρέσκο θυμάρι

4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τις γαρίδες για μερικά λεπτά.
- Μόλις κάνουν ωραία κρούστα, αλατίζουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας και μοιράζουμε σε 4 μπολ.
- Περιχύνουμε κάθε μπολ με μια κουταλιά ελαιόλαδο και στολίζουμε με τις υπέροχες γαρίδες
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα