Linguine με γαρίδες σε κρέμα με εστραγκόν και λεμόνι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ξύσμα από 1 λεμόνι
100 ml κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
200 γρ. linguine, βρασμένες al dente
κονιάκ
1 ½ κ.σ. εστραγκόν, ξερό
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μεγάλες χωρίς κέλυφος
  1. Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά τις γαρίδες. Βάζουμε το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο και φλαμπάρουμε με το κονιάκ. Τραβάμε τις γαρίδες και βάζουμε την κρέμα γάλακτος. Περιμένουμε να δέσει και προσθέτουμε τα μακαρόνια, το φρέσκο κρεμμύδι, τις γαρίδες, το εστραγκόν, το ξύσμα από το λεμόνι και το αλατοπίπερο.
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
ΘΡΑΨΑΛΟ ΡΟΔΕΛΕΣ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Πένες με Γαρίδες και Σπανάκι
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα