Linguine με γαρίδες σε κρέμα με εστραγκόν και λεμόνι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ξύσμα από 1 λεμόνι
100 ml κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
200 γρ. linguine, βρασμένες al dente
κονιάκ
1 ½ κ.σ. εστραγκόν, ξερό
1 συσκευασία γαρίδες γίγας Pescanova
  1. Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά τις γαρίδες. Βάζουμε το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο και φλαμπάρουμε με το κονιάκ. Τραβάμε τις γαρίδες και βάζουμε την κρέμα γάλακτος. Περιμένουμε να δέσει και προσθέτουμε τα μακαρόνια, το φρέσκο κρεμμύδι, τις γαρίδες, το εστραγκόν, το ξύσμα από το λεμόνι και το αλατοπίπερο.
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας