Linguine με γαρίδες σε κρέμα με εστραγκόν και λεμόνι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ξύσμα από 1 λεμόνι
100 ml κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
200 γρ. linguine, βρασμένες al dente
κονιάκ
1 ½ κ.σ. εστραγκόν, ξερό
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μεγάλες χωρίς κέλυφος
  1. Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά τις γαρίδες. Βάζουμε το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο και φλαμπάρουμε με το κονιάκ. Τραβάμε τις γαρίδες και βάζουμε την κρέμα γάλακτος. Περιμένουμε να δέσει και προσθέτουμε τα μακαρόνια, το φρέσκο κρεμμύδι, τις γαρίδες, το εστραγκόν, το ξύσμα από το λεμόνι και το αλατοπίπερο.
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!