Linguine με γαρίδες σε κρέμα με εστραγκόν και λεμόνι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ξύσμα από 1 λεμόνι
100 ml κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
200 γρ. linguine, βρασμένες al dente
κονιάκ
1 ½ κ.σ. εστραγκόν, ξερό
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μεγάλες χωρίς κέλυφος
  1. Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά τις γαρίδες. Βάζουμε το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο και φλαμπάρουμε με το κονιάκ. Τραβάμε τις γαρίδες και βάζουμε την κρέμα γάλακτος. Περιμένουμε να δέσει και προσθέτουμε τα μακαρόνια, το φρέσκο κρεμμύδι, τις γαρίδες, το εστραγκόν, το ξύσμα από το λεμόνι και το αλατοπίπερο.
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!