Linguine με γαρίδες σε κρέμα με εστραγκόν και λεμόνι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γαρίδες γίγας Pescanova
200 γρ. linguine, βρασμένες al dente
100 ml κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
κονιάκ
1 σκελίδα σκόρδο
1 ½ κ.σ. εστραγκόν, ξερό
1 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
ξύσμα από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
  1. Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά τις γαρίδες. Βάζουμε το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο και φλαμπάρουμε με το κονιάκ. Τραβάμε τις γαρίδες και βάζουμε την κρέμα γάλακτος. Περιμένουμε να δέσει και προσθέτουμε τα μακαρόνια, το φρέσκο κρεμμύδι, τις γαρίδες, το εστραγκόν, το ξύσμα από το λεμόνι και το αλατοπίπερο.
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!