Mπακαλιαράκια σούπα με λαχανικά βελουτέ

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 50 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι Pescanova
4 κουταλιές ελαιόλαδο
4 μέτριες πατάτες
2 καρότα
1 φινόκιο
2 κλωναράκια σέλινο
100 ml χυμό λεμόνι
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  1. Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβετε σε μικρά κυβάκια όλα τα λαχανικά, τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια, το φινόκιο και το σέλινο.
  2. Τοποθετείτε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  3. Σοτάρετε ελαφρώς τα λαχανικά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  4. Προσθέτετε 2½ λίτρα νερό και μόλις πάρει βράση προσθέτετε τα μπακαλιαράκια, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε τη σούπα να σιγοβράσει για 30-35’.
  5. Όταν η σούπα είναι έτοιμη, αποσύρετε τα μπακαλιαράκια σε μια πιατέλα και αφαιρείτε κάποια υγρά από τη σούπα σε ένα μπολ.
  6. Με ένα pimer την «περνάτε» μέχρι να γίνει βελουτέ, προσθέτοντας από τα υγρά που έχετε στο μπολ, μέχρι να πάρει την υφή που επιθυμείτε.
  7. Αφαιρείτε το κόκαλο από τα μπακαλιαράκια και σερβίρετε τη σούπα σε βαθιά, ατομικά πιάτα με τα μπακαλιαράκια από πάνω.
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
Γαρίδες VANNAMEI μικρές χωρίς κέλυφος
Χρώμα λευκό, γεύση απίθανη!
Γαρίδες VANNAMEI μεγάλες χωρίς κέλυφος με ουρά
Χρώμα λευκό και γεύση μεγάλη!
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!