Μύδια tempura me sauce tartare

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
250 γρ. καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα
1 κ.γ. μουστάρδα
αλάτι
330 ml σόδα αναψυκτικό
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
πιπέρι
200 γρ. μαγιονέζα
40 γρ. πίκλα αγγούρι, ψιλοκομμένο
40 γρ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
90 γρ. αλεύρι
1 κ.σ. ξύδι
1 κ.σ. ζάχαρη
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
  1. Για τη σάλτσα ταρτάρ
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μαγιονέζα, την πίκλα, την κάπαρη, τη μουστάρδα, το σχοινόπρασο, το ξύσμα και το χυμό από το λάιμ.
  2. Για την τεμπούρα
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη σόδα, το κορν φλάουρ, το αλεύρι, τη ζάχαρη, το ξύδι, το ηλιέλαιο και αλατοπίπερο, μέχρι να φτιάξουμε έναν λείο χυλό. Στη συνέχεια, σε τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο και περιμένουμε να φτάσει στους 200ο.
    Περνάμε τα μύδια από την τεμπούρα και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό και ζουμερό
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!