Μύδια tempura me sauce tartare

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
200 γρ. μαγιονέζα
40 γρ. πίκλα αγγούρι, ψιλοκομμένο
40 γρ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. μουστάρδα
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
330 ml σόδα αναψυκτικό
250 γρ. καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα
90 γρ. αλεύρι
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. ξύδι
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τη σάλτσα ταρτάρ
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μαγιονέζα, την πίκλα, την κάπαρη, τη μουστάρδα, το σχοινόπρασο, το ξύσμα και το χυμό από το λάιμ.
  2. Για την τεμπούρα
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη σόδα, το κορν φλάουρ, το αλεύρι, τη ζάχαρη, το ξύδι, το ηλιέλαιο και αλατοπίπερο, μέχρι να φτιάξουμε έναν λείο χυλό. Στη συνέχεια, σε τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο και περιμένουμε να φτάσει στους 200 βαρμούς. Περνάμε τα μύδια από την τεμπούρα και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!