Μπακαλιάρος με αρωματικό βούτυρο βασιλικού, πάνω σε χόρτα εποχής

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μπακαλιάρος Pescanova
80 γρ. βούτυρο αγελάδος
15 γρ. φρέσκο βασιλικό
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
½ σκελίδα σκόρδο
χόρτα ό,τι βρούμε (η συνταγή είναι με ραδίκια)
ελαιόλαδο
½ ποτηράκι κρασί λευκό
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τα χόρτα
    Βράζουμε τα χόρτα σε αλατισμένο νερό για 4 λεπτά και τα κρυώνουμε σε νερό με πάγο. Τα στραγγίζουμε και τα μαρινάρουμε με το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμόνι και το αλατοπίπερο.
  2. Για το αρωματικό βούτυρο
    Αφήνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωμάτιου να μαλακώσει. Ψιλοκόβουμε τον βασιλικό. Ενσωματώνουμε το βούτυρο μαζί με τον βασιλικό, το ξύσμα και τον χυμό λεμόνι και το πολτοποιημένο σκόρδο. Αποθηκεύουμε στο ψυγείο, για να σφίξει.
  3. Για τον μπακαλιάρο
    Σε τηγάνι βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο, σοτάρουμε το ψάρι για ½ λεπτό από κάθε πλευρά. Τοποθετούμε το αρωματικό βούτυρο πάνω από το ψάρι , σβήνουμε με το κρασί και σκεπάζουμε για 2 λεπτά, για αχνιστό ψάρι.

ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ!

Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι, Μπακαλιάρος Φιλέτο, Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο

Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες