Μπακαλιάρος με σκορδάτη μαγιονέζα, λάιμ και σχοινόπρασο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μπακαλιάρος Pescanova
220 γρ. μαγιονέζα
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
1 κ.σ. σχοινόπρασο
αλεύρι γ.ο.χ.
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τον μπακαλιάρο
    Πανάρουμε τον μπακαλιάρο με αλεύρι, αλατοπίπερο, τινάζουμε και τηγανίζουμε στους 200 βαρμούς, μέχρι να ροδίσει και από τις 2 μεριές. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  2. Για τη μαγιονέζα
    Σε μπλέντερ βάζουμε το σκόρδο μαζί με τον χυμό, το ξύσμα από το λάιμ και ομογενοποιούμε. Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μαγιονέζα, το μίγμα σκόρδου και το σχοινόπρασο μαζί με το αλατοπίπερο.

ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ!

Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι, Μπακαλιάρος Φιλέτο, Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο

Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες