Μπακαλιάρος με σκορδάτη μαγιονέζα, λάιμ και σχοινόπρασο



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

αλάτι

Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ

πιπέρι

αλεύρι γ.ο.χ.

220 γρ. μαγιονέζα

1 κ.σ. σχοινόπρασο

2 συσκευασίες μπακαλιάρος Pollock φιλέτο Pescanova
- Για τον μπακαλιάρο
Πανάρουμε τον μπακαλιάρο με αλεύρι, αλατοπίπερο, τινάζουμε και τηγανίζουμε στους 200°, μέχρι να ροδίσει και από τις 2 μεριές. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. - Για τη μαγιονέζα
Σε μπλέντερ βάζουμε το σκόρδο μαζί με τον χυμό, το ξύσμα από το λάιμ και ομογενοποιούμε. Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μαγιονέζα, το μίγμα σκόρδου και το σχοινόπρασο μαζί με το αλατοπίπερο.
ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι, Μπακαλιάρος Φιλέτο, Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα