Μπακαλιάρος με σκορδάτη μαγιονέζα, λάιμ και σχοινόπρασο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
αλάτι
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
πιπέρι
αλεύρι γ.ο.χ.
220 γρ. μαγιονέζα
1 κ.σ. σχοινόπρασο
1 συσκευασία μπακαλιάρος Pescanova
  1. Για τον μπακαλιάρο
    Πανάρουμε τον μπακαλιάρο με αλεύρι, αλατοπίπερο, τινάζουμε και τηγανίζουμε στους 200°, μέχρι να ροδίσει και από τις 2 μεριές. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  2. Για τη μαγιονέζα
    Σε μπλέντερ βάζουμε το σκόρδο μαζί με τον χυμό, το ξύσμα από το λάιμ και ομογενοποιούμε. Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μαγιονέζα, το μίγμα σκόρδου και το σχοινόπρασο μαζί με το αλατοπίπερο.

ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ!

Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι, Μπακαλιάρος Φιλέτο, Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο

Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Γαρίδες VANNAMEI μικρές χωρίς κέλυφος
Χρώμα λευκό, γεύση απίθανη!
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γαρίδες VANNAMEI μεγάλες χωρίς κέλυφος με ουρά
Χρώμα λευκό και γεύση μεγάλη!