Μπακαλιάρος με σκορδάτη μαγιονέζα, λάιμ και σχοινόπρασο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
αλάτι
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
πιπέρι
αλεύρι γ.ο.χ.
220 γρ. μαγιονέζα
1 κ.σ. σχοινόπρασο
1 συσκευασία μπακαλιάρος Pescanova
  1. Για τον μπακαλιάρο
    Πανάρουμε τον μπακαλιάρο με αλεύρι, αλατοπίπερο, τινάζουμε και τηγανίζουμε στους 200°, μέχρι να ροδίσει και από τις 2 μεριές. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  2. Για τη μαγιονέζα
    Σε μπλέντερ βάζουμε το σκόρδο μαζί με τον χυμό, το ξύσμα από το λάιμ και ομογενοποιούμε. Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μαγιονέζα, το μίγμα σκόρδου και το σχοινόπρασο μαζί με το αλατοπίπερο.

ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ!

Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι, Μπακαλιάρος Φιλέτο, Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο

Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης