Μπακαλιάρος σοφρίτο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μπακαλιάρος Pescanova
αλεύρι γ.ο.χ.
30 ml βαλσαμικό ξύδι, λευκό
30 ml λευκό κρασί
4 κ.σ. φύλλα φρέσκου μαϊντανού
5 σκελίδες σκόρδο
ελαιόλαδο για το σοφρίτο
ηλιέλαιο για το σοτάρισμα
αλάτι
πιπέρι
νερό
  1. Για τον μπακαλιάρο
    Σε καυτό τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο. Πουδράρουμε το ψάρι με αλεύρι και αλατοπίπερο. Σοτάρουμε το ψάρι για 1,5 λεπτό από κάθε πλευρά και αποσύρουμε σε χαρτί κουζίνας.
  2. Για το σοφρίτο
    Σε καθαρό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, σοτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και σβήνουμε με το ξύδι. Αφού εξατμιστεί, βάζουμε και το κρασί. Προσθέτουμε το νερό και βράζουμε για 5 λεπτά. Στο τέλος, βάζουμε και τον μαϊντανό μαζί με αλατοπίπερο.

Σερβίρουμε το ψάρι και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ!

Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι, Μπακαλιάρος Φιλέτο, Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο

Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!