Μπακαλιάρος σοφρίτο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μπακαλιάρος Pescanova
αλεύρι γ.ο.χ.
30 ml βαλσαμικό ξύδι, λευκό
30 ml λευκό κρασί
4 κ.σ. φύλλα φρέσκου μαϊντανού
5 σκελίδες σκόρδο
ελαιόλαδο για το σοφρίτο
ηλιέλαιο για το σοτάρισμα
αλάτι
πιπέρι
νερό
  1. Για τον μπακαλιάρο
    Σε καυτό τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο. Πουδράρουμε το ψάρι με αλεύρι και αλατοπίπερο. Σοτάρουμε το ψάρι για 1,5 λεπτό από κάθε πλευρά και αποσύρουμε σε χαρτί κουζίνας.
  2. Για το σοφρίτο
    Σε καθαρό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, σοτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και σβήνουμε με το ξύδι. Αφού εξατμιστεί, βάζουμε και το κρασί. Προσθέτουμε το νερό και βράζουμε για 5 λεπτά. Στο τέλος, βάζουμε και τον μαϊντανό μαζί με αλατοπίπερο.

Σερβίρουμε το ψάρι και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ!

Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι, Μπακαλιάρος Φιλέτο, Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο

Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!