Μπακαλιάρος σοφρίτο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

4 κ.σ. φύλλα φρέσκου μαϊντανού
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι γ.ο.χ.
νερό
30 ml λευκό κρασί
5 σκελίδες σκόρδο
ελαιόλαδο για το σοφρίτο
ηλιέλαιο για το σοτάρισμα
30 ml βαλσαμικό ξύδι, λευκό
2 συσκευασίες μπακαλιάρος Pollock φιλέτο Pescanova
  1. Για τον μπακαλιάρο
    Σε καυτό τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο. Πουδράρουμε το ψάρι με αλεύρι και αλατοπίπερο. Σοτάρουμε το ψάρι για 1,5 λεπτό από κάθε πλευρά και αποσύρουμε σε χαρτί κουζίνας.
  2. Για το σοφρίτο
    Σε καθαρό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, σοτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και σβήνουμε με το ξύδι. Αφού εξατμιστεί, βάζουμε και το κρασί. Προσθέτουμε το νερό και βράζουμε για 5 λεπτά. Στο τέλος, βάζουμε και τον μαϊντανό μαζί με αλατοπίπερο.
    Σερβίρουμε το ψάρι και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ!

Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι, Μπακαλιάρος Φιλέτο, Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο

ΘΡΑΨΑΛΟ ΡΟΔΕΛΕΣ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Πένες με Γαρίδες και Σπανάκι
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΓΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ ΜΕ ΟΥΡΑ
ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΕΣ