Μύδια με μουστάρδα, μαραθόριζα και λευκό κρασί

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 κ.γ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
  1. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μύδια μαζί με το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο, προσθέτουμε και τη μουστάρδα και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις δέσει, προσθέτουμε τον μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.

Tip: Καθαρίζουμε τα μύδια από τα μουστάκια τους

Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!