Μύδια με μουστάρδα, μαραθόριζα και λευκό κρασί

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
1 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. μουστάρδα
1 ποτήρι λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
  1. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μύδια μαζί με το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο, προσθέτουμε και τη μουστάρδα και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις δέσει, προσθέτουμε τον μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.

Tip: Καθαρίζουμε τα μύδια από τα μουστάκια τους

A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!