Μύδια με μουστάρδα, μαραθόριζα και λευκό κρασί

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
1 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. μουστάρδα
1 ποτήρι λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
  1. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μύδια μαζί με το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο, προσθέτουμε και τη μουστάρδα και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις δέσει, προσθέτουμε τον μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.

Tip: Καθαρίζουμε τα μύδια από τα μουστάκια τους

Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!