Μύδια με μουστάρδα, μαραθόριζα και λευκό κρασί

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 κ.γ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
  1. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μύδια μαζί με το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο, προσθέτουμε και τη μουστάρδα και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις δέσει, προσθέτουμε τον μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.

Tip: Καθαρίζουμε τα μύδια από τα μουστάκια τους

Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
Γαρίδες VANNAMEI μικρές χωρίς κέλυφος
Χρώμα λευκό, γεύση απίθανη!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης