Μύδια με μουστάρδα, μαραθόριζα και λευκό κρασί

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 κ.γ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
  1. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μύδια μαζί με το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο, προσθέτουμε και τη μουστάρδα και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις δέσει, προσθέτουμε τον μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.

Tip: Καθαρίζουμε τα μύδια από τα μουστάκια τους

Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο