Μύδια με μουστάρδα, μαραθόριζα και λευκό κρασί

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 κ.γ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  1. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μύδια μαζί με το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο, προσθέτουμε και τη μουστάρδα και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις δέσει, προσθέτουμε τον μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.

Tip: Καθαρίζουμε τα μύδια από τα μουστάκια τους

Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Σνίτσελ Φιλέτου Μπακαλιάρου
Τραγανά & Πεντανόστιμα
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
ΘΡΑΨΑΛΟ ΡΟΔΕΛΕΣ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!