Παιδικό σουβλάκι με ψητά fish sticks και λαχανικά σε αραβική πίτα με μουστάρδα και μαγιονέζα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 30 λεπτά
Recipe Persons 6 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
πιπέρι
6 κ.σ. μαγιονέζα
3 κ.σ. μουστάρδα
χυμό από 1 1/2 λάιμ
2 ντομάτες, κομμένες σε φέτες
6 αραβικές πίτες, μικρό μέγεθος
1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
200 γρ. πράσινη σαλάτα
  1. Για τα fish sticks
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα fish sticks και ψήνουμε στους 200ο, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για το σουβλάκι με την αραβική πίτα
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τον χυμό από το λάιμ και το αλατοπίπερο. Αλείφουμε την αραβική πίτα, βάζουμε τη σαλάτα, τα fish sticks και γαρνίρουμε με τη ντομάτα.
Γαρίδες VANNAMEI μικρές χωρίς κέλυφος
Χρώμα λευκό, γεύση απίθανη!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό και ζουμερό