Παιδικό σουβλάκι με ψητά fish sticks και λαχανικά σε αραβική πίτα με μουστάρδα και μαγιονέζα



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι

πιπέρι

6 κ.σ. μαγιονέζα

3 κ.σ. μουστάρδα

χυμό από 1 1/2 λάιμ

2 ντομάτες, κομμένες σε φέτες

6 αραβικές πίτες, μικρό μέγεθος

1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova

200 γρ. πράσινη σαλάτα
- Για τα fish sticks
Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα fish sticks και ψήνουμε στους 200ο, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. - Για το σουβλάκι με την αραβική πίτα
Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τον χυμό από το λάιμ και το αλατοπίπερο. Αλείφουμε την αραβική πίτα, βάζουμε τη σαλάτα, τα fish sticks και γαρνίρουμε με τη ντομάτα.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα