Παιδικό σουβλάκι με ψητά fish sticks και λαχανικά σε αραβική πίτα με μουστάρδα και μαγιονέζα

Recipe Level Hard
Recipe Time 15 - 30 minutes
Recipe Persons Serves 6

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
πιπέρι
6 κ.σ. μαγιονέζα
3 κ.σ. μουστάρδα
χυμό από 1 1/2 λάιμ
2 ντομάτες, κομμένες σε φέτες
6 αραβικές πίτες, μικρό μέγεθος
ανάμικτη σαλάτα
1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
  1. For the fish stick
    In a preheated oven, we line a baking tray with parchment paper, put the fish sticks and bake at 200 °C for 25 minutes, until golden brown.
  2. For the wraps
    In a mixing bowl, we bring together the mayonnaise, mustard, lime juice, salt and pepper. We spread the mix over the pittas and we fill them with the salad and fish sticks. We garnish with the tomato.
Καλαμάρι καθαρισμένο
Tender, juicy and easy
Μπακαλιάρος φιλέτο
All-time favourite, selected for you
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Have your day rolling, the easy way!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 healthy ultra-yummies!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
PDO for first-class origin!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Fish of the day: Sole