Παιδικό σουβλάκι με ψητά fish sticks και λαχανικά σε αραβική πίτα με μουστάρδα και μαγιονέζα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 30 λεπτά
Recipe Persons 6 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
πιπέρι
6 κ.σ. μαγιονέζα
3 κ.σ. μουστάρδα
χυμό από 1 1/2 λάιμ
2 ντομάτες, κομμένες σε φέτες
6 αραβικές πίτες, μικρό μέγεθος
200 γρ. πράσινη σαλάτα
1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
  1. Για τα fish sticks
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα fish sticks και ψήνουμε στους 200ο, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για το σουβλάκι με την αραβική πίτα
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τον χυμό από το λάιμ και το αλατοπίπερο. Αλείφουμε την αραβική πίτα, βάζουμε τη σαλάτα, τα fish sticks και γαρνίρουμε με τη ντομάτα.
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Πένες με Γαρίδες και Σπανάκι
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ POLLOCK ΦΙΛΕΤΟ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!