Ψητά μπακαλιαράκια με μαραθόριζα, λαδολέμονο με τζίντζερ, lemongrass και ρίγανη

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 φύλλα δάφνης
αλάτι
ρίγανη
πιπέρι
150 ml νερό
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι ξερό
1 φινόκιο
100 ml κρασί λευκό
300 ml ελαιόλαδο
100 ml χυμό λεμόνι
1 κ.σ. μαϊντανό
1 κ.γ. σκόνη λέμονγκρας
1 κ. σ. φρέσκο τζίντζερ
1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
  1. Για το λαδολέμονο
    Σε μπλέντερ βάζουμε το χυμό λεμόνι, το σκόρδο, το τζίντζερ, κομμένο σε λεπτές φέτες και το λέμονγκρας. Πολτοποιούμε και ενσωματώνουμε το ελαιόλαδο σιγά- σιγά και στο τέλος προσθέτουμε τη ρίγανη.
  2. Για τα μπακαλιαράκια
    Σε ταψί στρώνουμε τη δάφνη, το φινόκιο και το ξερό κρεμμύδι, κομμένα σε λεπτές φέτες, τα μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, νερό, κρασί και αλατοπίπερο. Στρώνουμε τα ψάρια και ραντίζουμε με το λαδολέμονο και το αλατοπίπερο. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°, για 15 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 7 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Στο τέλος ξαναραντίζουμε με το αρωματικό λαδολέμονο.

ΚΑΘΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ!

Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι, Μπακαλιάρος Φιλέτο, Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο

Γαρίδες VANNAMEI μικρές χωρίς κέλυφος
Χρώμα λευκό, γεύση απίθανη!
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό και ζουμερό
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα