Ψητές καβουροδαγκάνες με φρέσκα σαλατικά και βινεγκρέτ από πορτοκάλι με γλυκό τσίλι και μαύρο σουσάμι

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30 - 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία καβουροδαγκάνες Pescanova
1 σαλάτα μιξ, από οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ
82 ml χυμό πορτοκάλι
1 κ.γ. ξύσμα πορτοκάλι
60 ml ελαιόλαδο
150 ml ηλιέλαιο
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. sweet chili sauce
μαύρο σουσάμι
¼ φινόκιο κομμένο ζουλιέν
2 ραπανάκια κομμένα σε ροδέλες
Φιλέτα πορτοκαλιού
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τις καβουροδαγκάνες
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τις καβουροδαγκάνες και ψήνουμε στους 200ο για 15 λεπτά.
  2. Για τη σαλάτα
    Σε μπλέντερ βάζουμε τον χυμό πορτοκάλι, το ξύσμα, το sweet chili και τη μουστάρδα και ομογενοποιούμε. Δένουμε σιγά σιγά με τα λιπαρά. Στη συνέχεια, σε μπολ ανάμιξης βάζουμε τη σαλάτα, το φινόκιο και μαρινάρουμε με τη βινεγκρέτ. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με τις καβουροδαγκάνες, τα ραπανάκια, τα φιλέτα πορτοκαλιού και το μαύρο σουσάμι.
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!