Ψητές καβουροδαγκάνες με φρέσκα σαλατικά και βινεγκρέτ από πορτοκάλι με γλυκό τσίλι και μαύρο σουσάμι

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30 - 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία καβουροδαγκάνες Pescanova
1 σαλάτα μιξ, από οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ
82 ml χυμό πορτοκάλι
1 κ.γ. ξύσμα πορτοκάλι
60 ml ελαιόλαδο
150 ml ηλιέλαιο
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. sweet chili sauce
μαύρο σουσάμι
¼ φινόκιο κομμένο ζουλιέν
2 ραπανάκια κομμένα σε ροδέλες
Φιλέτα πορτοκαλιού
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τις καβουροδαγκάνες
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τις καβουροδαγκάνες και ψήνουμε στους 200ο για 15 λεπτά.
  2. Για τη σαλάτα
    Σε μπλέντερ βάζουμε τον χυμό πορτοκάλι, το ξύσμα, το sweet chili και τη μουστάρδα και ομογενοποιούμε. Δένουμε σιγά σιγά με τα λιπαρά. Στη συνέχεια, σε μπολ ανάμιξης βάζουμε τη σαλάτα, το φινόκιο και μαρινάρουμε με τη βινεγκρέτ. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με τις καβουροδαγκάνες, τα ραπανάκια, τα φιλέτα πορτοκαλιού και το μαύρο σουσάμι.
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!