Ψητές καβουροδαγκάνες με φρέσκα σαλατικά και βινεγκρέτ από πορτοκάλι με γλυκό τσίλι και μαύρο σουσάμι

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
πιπέρι
60 ml ελαιόλαδο
150 ml ηλιέλαιο
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. sweet chili sauce
1 σαλάτα μιξ, από οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ
82 ml χυμό πορτοκάλι
¼ φινόκιο κομμένο ζουλιέν
Φιλέτα πορτοκαλιού
1 κ.γ. ξύσμα πορτοκάλι
1 συσκευασία καβουροδαγκάνες Pescanova
1 κουταλιά μαυροσούσαμο
3 ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
  1. Για τις καβουροδαγκάνες
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τις καβουροδαγκάνες και ψήνουμε στους 200° για 15 λεπτά.
  2. Για τη σαλάτα
    Σε μπλέντερ βάζουμε τον χυμό πορτοκάλι, το ξύσμα, το sweet chili και τη μουστάρδα και ομογενοποιούμε. Δένουμε σιγά σιγά με τα λιπαρά. Στη συνέχεια, σε μπολ ανάμιξης βάζουμε τη σαλάτα, το φινόκιο και μαρινάρουμε με τη βινεγκρέτ. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με τις καβουροδαγκάνες, τα ραπανάκια, τα φιλέτα πορτοκαλιού και το μαύρο σουσάμι.
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός