Ψητές καβουροδαγκάνες με φρέσκα σαλατικά και βινεγκρέτ από πορτοκάλι με γλυκό τσίλι και μαύρο σουσάμι

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
πιπέρι
60 ml ελαιόλαδο
150 ml ηλιέλαιο
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. sweet chili sauce
1 σαλάτα μιξ, από οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ
82 ml χυμό πορτοκάλι
2 ραπανάκια κομμένα σε ροδέλες
¼ φινόκιο κομμένο ζουλιέν
Φιλέτα πορτοκαλιού
μαύρο σουσάμι
1 κ.γ. ξύσμα πορτοκάλι
1 συσκευασία καβουροδαγκάνες Pescanova
  1. Για τις καβουροδαγκάνες
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τις καβουροδαγκάνες και ψήνουμε στους 200° για 15 λεπτά.
  2. Για τη σαλάτα
    Σε μπλέντερ βάζουμε τον χυμό πορτοκάλι, το ξύσμα, το sweet chili και τη μουστάρδα και ομογενοποιούμε. Δένουμε σιγά σιγά με τα λιπαρά. Στη συνέχεια, σε μπολ ανάμιξης βάζουμε τη σαλάτα, το φινόκιο και μαρινάρουμε με τη βινεγκρέτ. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με τις καβουροδαγκάνες, τα ραπανάκια, τα φιλέτα πορτοκαλιού και το μαύρο σουσάμι.
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!