Ψητές καβουροδαγκάνες με φρέσκα σαλατικά και βινεγκρέτ από πορτοκάλι με γλυκό τσίλι και μαύρο σουσάμι

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

αλάτι
πιπέρι
60 ml ελαιόλαδο
150 ml ηλιέλαιο
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. sweet chili sauce
1 σαλάτα μιξ, από οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ
82 ml χυμό πορτοκάλι
2 ραπανάκια κομμένα σε ροδέλες
¼ φινόκιο κομμένο ζουλιέν
Φιλέτα πορτοκαλιού
1 κ.γ. ξύσμα πορτοκάλι
1 συσκευασία καβουροδαγκάνες Pescanova
1 κουταλιά μαυροσούσαμο
  1. Για τις καβουροδαγκάνες
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τις καβουροδαγκάνες και ψήνουμε στους 200° για 15 λεπτά.
  2. Για τη σαλάτα
    Σε μπλέντερ βάζουμε τον χυμό πορτοκάλι, το ξύσμα, το sweet chili και τη μουστάρδα και ομογενοποιούμε. Δένουμε σιγά σιγά με τα λιπαρά. Στη συνέχεια, σε μπολ ανάμιξης βάζουμε τη σαλάτα, το φινόκιο και μαρινάρουμε με τη βινεγκρέτ. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με τις καβουροδαγκάνες, τα ραπανάκια, τα φιλέτα πορτοκαλιού και το μαύρο σουσάμι.
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό και ζουμερό
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Γαρίδες VANNAMEI μεγάλες χωρίς κέλυφος με ουρά
Χρώμα λευκό και γεύση μεγάλη!