Ψητή γλώσσα στο φούρνο με κρούστα δημητριακών και πουρέ γλυκοπατάτας

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γλώσσα Pescanova
120 γρ. δημητριακά καλαμποκιού, τύπου corn flakes
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ξύσμα από 1 λεμόνι
ξύσμα από 1 λάιμ
30 γρ. φύλλα μαϊντανού
ελαιόλαδο
900 γρ. πορτοκαλί γλυκοπατάτες, κομμένες σε κύβους
300 γρ. πατάτες, κομμένες σε κύβους
100 γρ. καρότο, κομμένο σε κύβους
40 γρ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
  1. Για την κρούστα
    Σε μπλέντερ βάζουμε τα δημητριακά και τον μαϊντανό και φτιάχνουμε μια πούδρα. Προσθέτουμε τα ξύσματα και περνάμε το ψάρι με αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και φτιάχνουμε μια στρώση με την κρούστα. Επαναλαμβάνουμε ξανά σε άλλο φιλέτο και φτιάχνουμε τα σάντουιτς. Σε ταψί με λαδόκολλα, τοποθετούμε τα σάντουιτς ψαριού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαρμούς για 12 λεπτά.
  2. Για τον πουρέ γλυκοπατάτας
    Σε κατσαρόλα σοτάρουμε τους κύβους γλυκοπατάτας, πατάτας και καρότου με το ελαιόλαδο. Καλύπτουμε με ζεστό νερό και βράζουμε για 14 λεπτά. Με ραβδομπλέντερ ομογενοποιούμε τις πατάτες και το καρότο, μαζί με το βούτυρο και στη συνέχεια διορθώνουμε τη γεύση με αλατοπίπερο.
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης