"> Ψητή γλώσσα στο φούρνο με κρούστα δημητριακών και πουρέ γλυκοπατάτας | Pescanova

Ψητή γλώσσα στο φούρνο με κρούστα δημητριακών και πουρέ γλυκοπατάτας

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ξύσμα από 1 λεμόνι
40 γρ. βούτυρο
ελαιόλαδο
αλάτι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
120 γρ. δημητριακά καλαμποκιού, τύπου corn flakes
100 γρ. καρότο, κομμένο σε κύβους
900 γρ. πορτοκαλί γλυκοπατάτες, κομμένες σε κύβους
πιπέρι
ξύσμα από 1 λάιμ
30 γρ. φύλλα μαϊντανού
300 γρ. πατάτες, κομμένες σε κύβους
1 συσκευασία γλώσσα Pescanova
  1. Για την κρούστα
    Σε μπλέντερ βάζουμε τα δημητριακά και τον μαϊντανό και φτιάχνουμε μια πούδρα. Προσθέτουμε τα ξύσματα και περνάμε το ψάρι με αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και φτιάχνουμε μια στρώση με την κρούστα. Επαναλαμβάνουμε ξανά σε άλλο φιλέτο και φτιάχνουμε τα σάντουιτς. Σε ταψί με λαδόκολλα, τοποθετούμε τα σάντουιτς ψαριού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο για 12 λεπτά.
  2. Για τον πουρέ γλυκοπατάτας
    Σε κατσαρόλα σοτάρουμε τους κύβους γλυκοπατάτας, πατάτας και καρότου με το ελαιόλαδο. Καλύπτουμε με ζεστό νερό και βράζουμε για 14 λεπτά. Με ραβδομπλέντερ ομοιογενοποιούμε τις πατάτες και το καρότο, μαζί με το βούτυρο και στη συνέχεια διορθώνουμε τη γεύση με αλατοπίπερο.
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
Το 10 το καλό το παιδικό!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!