Ριζότο με μύδια



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

1 σκελίδα σκόρδο

1 κρεμμύδι ξερό

1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova

μαϊντανός

300 γρ. ρύζι
- Βάζουμε τα μύδια σε νερό, τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά και κρατάμε το ζουμί τους.
- Σοτάρουμε το μίγμα σκόρδου και κρεμμυδιού και στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε μέχρι να χρυσαφίσει.
- Προσθέτουμε το ζουμί των μυδιών και φέρνουμε σε βρασμό. Όταν το ρύζι είναι έτοιμο διορθώνουμε αλάτι και πιπέρι, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα μύδια. Ανακατεύουμε και στη συνέχεια σερβίρουμε αχνιστό το ριζότο μας.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα