Ριζότο με μύδια

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι ξερό
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
μαϊντανός
300 γρ. ρύζι
  1. Βάζουμε τα μύδια σε νερό, τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά και κρατάμε το ζουμί τους.
  2. Σοτάρουμε το μίγμα σκόρδου και κρεμμυδιού και στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε μέχρι να χρυσαφίσει.
  3. Προσθέτουμε το ζουμί των μυδιών και φέρνουμε σε βρασμό. Όταν το ρύζι είναι έτοιμο διορθώνουμε αλάτι και πιπέρι, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα μύδια. Ανακατεύουμε και στη συνέχεια σερβίρουμε αχνιστό το ριζότο μας.
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Γαρίδες VANNAMEI μικρές χωρίς κέλυφος
Χρώμα λευκό, γεύση απίθανη!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός