Ριζότο με μύδια

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι ξερό
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
μαϊντανός
300 γρ. ρύζι
  1. Βάζουμε τα μύδια σε νερό, τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά και κρατάμε το ζουμί τους.
  2. Σοτάρουμε το μίγμα σκόρδου και κρεμμυδιού και στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε μέχρι να χρυσαφίσει.
  3. Προσθέτουμε το ζουμί των μυδιών και φέρνουμε σε βρασμό. Όταν το ρύζι είναι έτοιμο διορθώνουμε αλάτι και πιπέρι, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα μύδια. Ανακατεύουμε και στη συνέχεια σερβίρουμε αχνιστό το ριζότο μας.
Σνίτσελ Φιλέτου Μπακαλιάρου
Τραγανά & Πεντανόστιμα
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα