Σαλάτα με γάμπαρη, ρόκα και καλαμάρι

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
1 πορτοκάλι
2 κ.σ. λευκό ξίδι
2 κ.σ. φρέσκα φύλλα θυμαριού
μάραθο
κόκκινο πιπέρι
μερικά ντοματίνια για χρώμα (αν θέλουμε)
150 γρ. ρόκα
1 συσκευασία καλαμάρια καθαρισμένα PESCANOVA
1 συσκευασία γάμπαρη ολόκληρη Pescanova
  1. Δημιουργούμε ξύσμα από το πορτοκάλι και στη συνέχεια στίβουμε το χυμό του. Βάζουμε μαζί σε ένα μικρό μπολ ξύσμα, χυμό, λάδι, ξίδι, θυμάρι και αλατοπίπερο και ανακατέβουμε.
  2. Κόβουμε το καλαμάρι σε ροδέλες και βάζουμε σε μπολ μαζί με τη γάμπαρη αφού την έχουμε αποφλοιώσει και 2 κ.σ. λάδι, αλάτι και πιπέρι για γεύση.
  3. Ζεσταίνουμε τη σχάρα ψησίματος. Τα καλαμάρια πρέπει να ψήνονται για περίπου 1 λεπτό και η γάμπαρη για περίπου 2-3 λεπτά.
  4. Σε μπολ σαλάτας ανακατεύουμε τα θαλασσινά, τη ρόκα και τον ψιλοκομμένο μάραθο, περιχύνουμε με τη σος και ανακατεύουμε. Διακοσμούμε με ντοματίνια.
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Γαρίδες VANNAMEI μεγάλες χωρίς κέλυφος με ουρά
Χρώμα λευκό και γεύση μεγάλη!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό και ζουμερό