Σαλάτα με γαρίδες, ρόκα και καλαμάρι

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30 - 60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία καλαμάρι καθαρισμένο Pescanova
1 συσκευασία γαρίδες γάμπαρη Pescanova
1 πορτοκάλι
2 κ.σ. λευκό ξίδι
2 κ.σ. φρέσκα φύλλα θυμαριού
μάραθο
ελαιόλαδο
κάκκινο πιπέρι
150 γρ. ρόκα
μερικά ντοματίνια για χρώμα (αν θέλουμε)
  1. Δημιουργούμε ξύσμα από το πορτοκάλι και στη συνέχεια στίβουμε το χυμό του. Βάζουμε μαζί σε ένα μικρό μπολ ξύσμα, χυμό, λάδι, ξίδι, θυμάρι και αλατοπίπερο και ανακατέβουμε.
  2. Κόβουμε το καλαμάρι σε ροδέλες και βάζουμε σε μπολ μαζί με τις γαρίδες αφού τις έχουμε αποφλοιώσει και 2 κ.σ. λάδι, αλάτι και πιπέρι για γεύση.
  3. Ζεσταίνουμε τη σχάρα ψησίματος. Τα καλαμάρια πρέπει να ψήνονται για περίπου 1 λεπτό και οι γαρίδες για περίπου 2-3 λεπτά.
  4. Σε μπολ σαλάτας ανακατεύουμε τα θαλασσινά, τη ρόκα και τον ψιλοκομμένο μάραθο, περιχύνουμε με τη σος και ανακατεύουμε. Διακοσμούμε με ντοματίνια.
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!