Σαλάτα με γάμπαρη, ρόκα και καλαμάρι

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
1 πορτοκάλι
2 κ.σ. λευκό ξίδι
2 κ.σ. φρέσκα φύλλα θυμαριού
μάραθο
κόκκινο πιπέρι
μερικά ντοματίνια για χρώμα (αν θέλουμε)
1 συσκευασία καλαμάρια καθαρισμένα PESCANOVA
60 γρ. baby ρόκα
1 συσκευασία γάμπαρη ολόκληρη Pescanova
  1. Δημιουργούμε ξύσμα από το πορτοκάλι και στη συνέχεια στίβουμε το χυμό του. Βάζουμε μαζί σε ένα μικρό μπολ ξύσμα, χυμό, λάδι, ξίδι, θυμάρι και αλατοπίπερο και ανακατέβουμε.
  2. Κόβουμε το καλαμάρι σε ροδέλες και βάζουμε σε μπολ μαζί με τη γάμπαρη αφού την έχουμε αποφλοιώσει και 2 κ.σ. λάδι, αλάτι και πιπέρι για γεύση.
  3. Ζεσταίνουμε τη σχάρα ψησίματος. Τα καλαμάρια πρέπει να ψήνονται για περίπου 1 λεπτό και η γάμπαρη για περίπου 2-3 λεπτά.
  4. Σε μπολ σαλάτας ανακατεύουμε τα θαλασσινά, τη ρόκα και τον ψιλοκομμένο μάραθο, περιχύνουμε με τη σος και ανακατεύουμε. Διακοσμούμε με ντοματίνια.
«PESCANOVA μαγειρεύω» Πένες με Γαρίδες και Σπανάκι
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Σνίτσελ Φιλέτου Μπακαλιάρου
Τραγανά & Πεντανόστιμα
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός
ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ
Τρυφερές και ζουμερές!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!