Σούπα κακαβιά με σαφράν,μύδια και σχοινόπρασο

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
½  κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
½ φινόκιο ψιλοκομμένο
1 ντομάτα
2 καρότα
½ πατάτα
1 κολοκυθάκι μέτριο
νερό
χυμό από 2 λεμόνια
σαφράν
βούτυρο
1 κ.σ. σχοινόπρασο
½ σέλερυ
1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
  1. Για τη σούπα
    Σε κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μισά λαχανικά, κομμένα σε φέτες, να γυαλίσουν. Σκεπάζουμε με κρύο νερό και προσθέτουμε και τα μπακαλιαράκια. Σιγοβράζουμε και προσθέτουμε το σαφράν. Μετά από 20 λεπτά σουρώνουμε. Μαδάμε το ψάρι και πολτοποιούμε με ραβδομπλέντερ. Ξαναβράζουμε μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά, κομμένα σε κύβους και μαζί με τα μύδια, για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το μαδημένο ψάρι, το βούτυρο, τον χυμό λεμόνι και ελαιόλαδο. Διορθώνουμε με αλατοπίπερο και γαρνίρουμε με το σχοινόπρασο.
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!