Σούπα κακαβιά με σαφράν,μύδια και σχοινόπρασο

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30 - 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
½  κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
½ φινόκιο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 ντομάτα
2 καρότα
½ πατάτα
½ σέλερυ
1 κολοκυθάκι μέτριο
νερό
χυμό από 2 λεμόνια
σαφράν
1 κ.σ. σχοινόπρασο
ελαιόλαδο
βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τη σούπα
    Σε κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μισά λαχανικά, κομμένα σε φέτες, να γυαλίσουν. Σκεπάζουμε με κρύο νερό και προσθέτουμε και τα μπακαλιαράκια. Σιγοβράζουμε και προσθέτουμε το σαφράν. Μετά από 20 λεπτά σουρώνουμε. Μαδάμε το ψάρι και πολτοποιούμε με ραβδομπλέντερ. Ξαναβράζουμε μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά, κομμένα σε κύβους και μαζί με τα μύδια, για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το μαδημένο ψάρι, το βούτυρο, τον χυμό λεμόνι και ελαιόλαδο. Διορθώνουμε με αλατοπίπερο και γαρνίρουμε με το σχοινόπρασο.
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!