Σούπα κακαβιά με σαφράν,μύδια και σχοινόπρασο

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
½ φινόκιο ψιλοκομμένο
1 ντομάτα
2 καρότα
½ πατάτα
νερό
χυμό από 2 λεμόνια
1 κ.σ. σχοινόπρασο
½ σέλερυ
1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
60 γρ. βούτυρο
2-3 στήμονες σαφράν
½  κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο (για το spread αβοκάντο)
1 medium zucchini
  1. Για τη σούπα
    Σε κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μισά λαχανικά, κομμένα σε φέτες, να γυαλίσουν. Σκεπάζουμε με κρύο νερό και προσθέτουμε και τα μπακαλιαράκια. Σιγοβράζουμε και προσθέτουμε το σαφράν. Μετά από 20 λεπτά σουρώνουμε. Μαδάμε το ψάρι και πολτοποιούμε με ραβδομπλέντερ. Ξαναβράζουμε μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά, κομμένα σε κύβους και μαζί με τα μύδια, για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το μαδημένο ψάρι, το βούτυρο, τον χυμό λεμόνι και ελαιόλαδο. Διορθώνουμε με αλατοπίπερο και γαρνίρουμε με το σχοινόπρασο.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ
Τρυφερές και ζουμερές!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Καλαμάρι ολόκληρο
Πολύ φίνο, πολύ νόστιμο!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Μπακαλιάρος φιλέτο
Γευστικός και θρεπτικός