Spaghetti aglio e olio με μύδια, γαρίδες, μπούκοβο και μαϊντανό

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 σφηνάκια λευκό κρασί
8 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
3 κ.γ. μπούκοβο
4 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
2 κουταλάκια σκόρδο σκόνη
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μικρές χωρίς κέλυφος
500 γρ. spaghetti, βρασμένα al dente
  1. Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε καλά τα θαλασσινά μαζί με το σκόρδο και το μπούκοβο. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ομογενοποιούμε. Στο τέλος, βάζουμε το αλατοπίπερο και την παρμεζάνα.
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γαρίδες VANNAMEI μεγάλες χωρίς κέλυφος με ουρά
Χρώμα λευκό και γεύση μεγάλη!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!