Spaghetti aglio e olio με μύδια, γαρίδες μικρές, μπούκοβο και μαϊντανό

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
1 συσκευασία γαρίδες μικρές Pescanova
500 γρ. spaghetti, βρασμένα al dente
6 κ.σ. σκόρδο
8 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
3 κ.γ. μπούκοβο
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 σφηνάκια λευκό κρασί
4 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη
  1. Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε καλά τα θαλασσινά μαζί με το σκόρδο και το μπούκοβο. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ομογενοποιούμε. Στο τέλος, βάζουμε το αλατοπίπερο και την παρμεζάνα.
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!