Spaghetti aglio e olio με μύδια, γαρίδες μικρές, μπούκοβο και μαϊντανό

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
6 κ.σ. σκόρδο
2 σφηνάκια λευκό κρασί
8 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
3 κ.γ. μπούκοβο
4 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
1 συσκευασία γαρίδες μικρές Pescanova
500 γρ. spaghetti, βρασμένα al dente
  1. Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε καλά τα θαλασσινά μαζί με το σκόρδο και το μπούκοβο. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ομογενοποιούμε. Στο τέλος, βάζουμε το αλατοπίπερο και την παρμεζάνα.
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
Το 10 το καλό το παιδικό!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο