Spaghetti aglio e olio με μύδια, γαρίδες, μπούκοβο και μαϊντανό



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

2 σφηνάκια λευκό κρασί

8 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

3 κ.γ. μπούκοβο

4 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη

1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova

2 κουταλάκια σκόρδο σκόνη

1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μικρές χωρίς κέλυφος

500 γρ. spaghetti, βρασμένα al dente
- Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε καλά τα θαλασσινά μαζί με το σκόρδο και το μπούκοβο. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ομογενοποιούμε. Στο τέλος, βάζουμε το αλατοπίπερο και την παρμεζάνα.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα