Spaghetti aglio e olio με μύδια, γαρίδες μικρές, μπούκοβο και μαϊντανό

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
6 κ.σ. σκόρδο
2 σφηνάκια λευκό κρασί
8 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
3 κ.γ. μπούκοβο
4 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
1 συσκευασία γαρίδες μικρές Pescanova
500 γρ. spaghetti, βρασμένα al dente
  1. Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε καλά τα θαλασσινά μαζί με το σκόρδο και το μπούκοβο. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ομογενοποιούμε. Στο τέλος, βάζουμε το αλατοπίπερο και την παρμεζάνα.
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!