Tacos με fish sticks λαχανικά και lime (μαγιονέζα, μαρούλι iceberg, ντομάτα, κόλιανδρο, αγγούρι, πιπεριά κόκκινη)



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

2 κ.σ. κόλιανδρο

1 λάιμ, κομμένο σε τέταρτα

1 συσκευασία μαλακές τορτίγιες καλαμποκιού

100 γρ. μαγιονέζα

μαρούλι iceberg, ψιλοκομμένο

1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες

½ αγγούρι σε φέτες

1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη ζουλιέν

1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
- Για τα fish sticks
Σε τηγάνι με ηλιέλαιο, περνάμε τα fish sticks μέχρι να ροδίσουν. Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. - Για τα tacos
Αλείφουμε τα tacos με τη μαγιονέζα και γεμίζουμε με τα fish sticks, τα λαχανικά και γαρνίρουμε με τον κόλιανδρο και στύβουμε από πάνω το λάιμ.
Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ
Διάλεξε τι τραβάει η όρεξή σου και θα γίνει πεντανόστιμο
H ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
Νόστιμα, υγιεινά πιάτα, που κρατάνε όλη τη φρεσκάδα