Tacos με fish sticks λαχανικά και lime (μαγιονέζα, μαρούλι iceberg, ντομάτα, κόλιανδρο, αγγούρι, πιπεριά κόκκινη)

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
1 συσκευασία μαλακές τορτίγιες καλαμποκιού
100 γρ. μαγιονέζα
1 λάιμ, κομμένο σε τέταρτα
μαρούλι iceberg, ψιλοκομμένο
1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες
2 κ.σ. κόλιανδρο
½ αγγούρι σε φέτες
1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη ζουλιέν
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  1. Για τα fish sticks
    Σε τηγάνι με ηλιέλαιο, περνάμε τα fish sticks μέχρι να ροδίσουν. Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  2. Για τα tacos
    Αλείφουμε τα tacos με τη μαγιονέζα και γεμίζουμε με τα fish sticks, τα λαχανικά και γαρνίρουμε με τον κόλιανδρο και στύβουμε από πάνω το λάιμ.
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!