Ταλιατέλες με γαρίδες γάμπαρη, με κρέμα τυριού, βασιλικό και σκόρδο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
120 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. ξύσμα από λάιμ
κονιάκ
200 γρ. ταλιατέλες, βρασμένες al dente
1 κ.σ. τυρί κρέμα
1 συσκευασία γαρίδες γάμπαρη Pescanova
  1. Για τις γαρίδες
    Καθαρίζουμε τις γαρίδες και αφήνουμε κεφάλι και ουρά.
  2. Για την κρέμα
    Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τις γαρίδες με το φινόκιο, το σκόρδο, το ξερό κρεμμύδι και φλαμπάρουμε με το κονιάκ. Αφαιρούμε τις γαρίδες, βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τα μακαρόνια, τον βασιλικό, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αλατοπίπερο και το τυρί κρέμα. Όταν η σάλτσα δέσει, σερβίρουμε με τις γαρίδες στην κορυφή.
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό, ζουμερό και εύκολο
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!