Ταλιατέλες με γαρίδες γάμπαρη, με κρέμα τυριού, βασιλικό και σκόρδο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
120 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. ξύσμα από λάιμ
κονιάκ
200 γρ. ταλιατέλες, βρασμένες al dente
1 κ.σ. τυρί κρέμα
1 συσκευασία γαρίδες γάμπαρη Pescanova
  1. Για τις γαρίδες
    Καθαρίζουμε τις γαρίδες και αφήνουμε κεφάλι και ουρά.
  2. Για την κρέμα
    Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τις γαρίδες με το φινόκιο, το σκόρδο, το ξερό κρεμμύδι και φλαμπάρουμε με το κονιάκ. Αφαιρούμε τις γαρίδες, βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τα μακαρόνια, τον βασιλικό, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αλατοπίπερο και το τυρί κρέμα. Όταν η σάλτσα δέσει, σερβίρουμε με τις γαρίδες στην κορυφή.
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
Το 10 το καλό το παιδικό!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Και η μέρα ρολάρει άνετα!
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο