Ταλιατέλες με γάμπαρη, κρέμα τυριού, βασιλικό και σκόρδο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
120 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. ξύσμα από λάιμ
κονιάκ
200 γρ. ταλιατέλες, βρασμένες al dente
1 κ.σ. τυρί κρέμα
1 συσκευασία γάμπαρη ολόκληρη Pescanova
  1. Για τη γάμπαρη
    Καθαρίζουμε τη γάμπαρη και αφήνουμε κεφάλι και ουρά.
  2. Για την κρέμα
    Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τη γάμπαρη με το φινόκιο, το σκόρδο, το ξερό κρεμμύδι και φλαμπάρουμε με το κονιάκ. Αφαιρούμε τη γάμπαρη, βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τα μακαρόνια, τον βασιλικό, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αλατοπίπερο και το τυρί κρέμα. Όταν η σάλτσα δέσει, σερβίρουμε με τη γάμπαρη στην κορυφή.
Γαρίδες VANNAMEI μικρές χωρίς κέλυφος
Χρώμα λευκό, γεύση απίθανη!
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Γαρίδες VANNAMEI μεγάλες χωρίς κέλυφος με ουρά
Χρώμα λευκό και γεύση μεγάλη!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!