Ταλιατέλες με γαρίδες γάμπαρη, με κρέμα τυριού, βασιλικό και σκόρδο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γαρίδες γάμπαρη Pescanova
200 γρ. ταλιατέλες, βρασμένες al dente
120 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. τυρί κρέμα
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.γ. ξύσμα από λάιμ
2 κ.σ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
ελαιόλαδο
κονιάκ
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τις γαρίδες
    Καθαρίζουμε τις γαρίδες και αφήνουμε κεφάλι και ουρά.
  2. Για την κρέμα
    Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τις γαρίδες με το φινόκιο, το σκόρδο, το ξερό κρεμμύδι και φλαμπάρουμε με το κονιάκ. Αφαιρούμε τις γαρίδες, βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τα μακαρόνια, τον βασιλικό, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αλατοπίπερο και το τυρί κρέμα. Όταν η σάλτσα δέσει, σερβίρουμε με τις γαρίδες στην κορυφή.
Γάμπαρη ολόκληρη
Για πολύ καλοφαγάδες
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα