Ταλιατέλες με γαρίδες γάμπαρη, με κρέμα τυριού, βασιλικό και σκόρδο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία γαρίδες γάμπαρη Pescanova
200 γρ. ταλιατέλες, βρασμένες al dente
120 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. τυρί κρέμα
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.γ. ξύσμα από λάιμ
2 κ.σ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
ελαιόλαδο
κονιάκ
αλάτι
πιπέρι
  1. Για τις γαρίδες
    Καθαρίζουμε τις γαρίδες και αφήνουμε κεφάλι και ουρά.
  2. Για την κρέμα
    Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τις γαρίδες με το φινόκιο, το σκόρδο, το ξερό κρεμμύδι και φλαμπάρουμε με το κονιάκ. Αφαιρούμε τις γαρίδες, βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τα μακαρόνια, τον βασιλικό, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αλατοπίπερο και το τυρί κρέμα. Όταν η σάλτσα δέσει, σερβίρουμε με τις γαρίδες στην κορυφή.
Μπακαλιάρος φιλέτο
Επιλεγμένο και αγαπημένο
Χταπόδι
Οι βεντούζες του δίνουν σήμα ποιότητας!
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
Γαρίδες μικρές, χωρίς κέλυφος
Μεγάλη γεύση!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης