Tortilla wrap με surimi, λαχανικά και spread αβοκάντο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία surimi sticks με γεύση καβουριού Pescanova
2 μεγάλες τορτίγιες
1 καρότο τριμμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 κολοκυθάκι μέτριο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
40 ml ελαιόλαδο
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
1 αβοκάντο, ώριμο
1 λάιμ
½  κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 μικρή τομάτα ψιλοκομμένη
ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  1. Για το spread αβοκάντο, κόβετε στην μέση τα αβοκάντο, αφαιρείτε το κουκούτσι, τα καθαρίζετε εξωτερικά και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.
  2. Λιώνετε τα αβοκάντο με ένα πιρούνι και προσθέτετε το κρεμμύδι, την τομάτα, τον κόλιανδρο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά.
  3. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πιπεριά Φλωρίνης σε μικρά μπαστουνάκια και ψιλοκόβετε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
  4. Στο ίδιο ξύλο κοπής στο χοντρό μέρος ενός τρίφτη τρίβετε το καρότο μαζί με το κολοκύθι και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
  5. Προσθέτετε το ελαιόλαδο μαζί με το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
  6. Απλώνετε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής και μοιράζετε ισομερώς όλα τα υλικά, το spread αβοκάντο, από πάνω τα λαχανικά και τέλος τα surimi sticks.
  7. Τυλίγετε τις τορτίγιες, κόβετε στην μέση, ελαφρώς διαγώνια και σερβίρετε.
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Καλαμάρι καθαρισμένο
Τρυφερό και ζουμερό
Γαρίδες VANNAMEI μεγάλες χωρίς κέλυφος με ουρά
Χρώμα λευκό και γεύση μεγάλη!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!