Χταπόδι σαλάτα με σέλερι και καρότα

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
1 συσκευασία χταπόδι Pescanova
2 κλωνάρια σέλερι
3 καρότα
μαϊντανός
  1. Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα γεμάτη νερό και όταν βράσει προσθέτουμε το αλάτι και το χταπόδι και αφήνουμε να βράσει για περίπου 30 λεπτά. Ελέγχουμε το βράσιμο κατά διαστήματα με ένα πιρούνι.
  2. Στο μεταξύ, προετοιμάζουμε τη σαλάτα λαχανικών: καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Καθαρίζουμε, πλένουμε το σέλερι και το κόβουμε σε κομματάκια. Τα βάζουμε μαζί σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε αλάτι, λάδι, πιπέρι και αφήνουμε τα υλικά να ξεκουραστούν.
  3. Όταν το χταπόδι είναι έτοιμο, το στραγγίζουμε και το περνάμε κάτω από παγωμένο τρεχούμενο νερό, βοηθώντας με μια πιρούνα ή εναλλακτικά βάζουμε το χταπόδι σε ένα μπολ με πολύ κρύο νερό, έτσι ώστε τα πλοκάμια να παραμείνουν ευθεία.
  4. Κόβουμε το χταπόδι σε φέτες και το βάζουμε στη σαλατιέρα με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, λίγο λάδι και ραντίζουμε με το πιπέρι και τον μαϊντανό κομμένο σε κομμάτια- όχι πολύ μικρά. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γαρίδες γίγας χωρίς κέλυφος
Φρεσκάδα γίγας
Καβουροδαγκάνες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Χωρίς γλουτένη, με κέφι!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Καλαμάρι ολόκληρο
Όπως βγήκε από τη θάλασσα