Χταπόδι σαλάτα με σέλερι και καρότα

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
2 κλωνάρια σέλερι
3 καρότα
μαϊντανός
1 συσκευασία χταπόδι ολόκληρο Pescanova
  1. Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα γεμάτη νερό και όταν βράσει προσθέτουμε το αλάτι και το χταπόδι και αφήνουμε να βράσει για περίπου 30 λεπτά. Ελέγχουμε το βράσιμο κατά διαστήματα με ένα πιρούνι.
  2. Στο μεταξύ, προετοιμάζουμε τη σαλάτα λαχανικών: καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Καθαρίζουμε, πλένουμε το σέλερι και το κόβουμε σε κομματάκια. Τα βάζουμε μαζί σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε αλάτι, λάδι, πιπέρι και αφήνουμε τα υλικά να ξεκουραστούν.
  3. Όταν το χταπόδι είναι έτοιμο, το στραγγίζουμε και το περνάμε κάτω από παγωμένο τρεχούμενο νερό, βοηθώντας με μια πιρούνα ή εναλλακτικά βάζουμε το χταπόδι σε ένα μπολ με πολύ κρύο νερό, έτσι ώστε τα πλοκάμια να παραμείνουν ευθεία.
  4. Κόβουμε το χταπόδι σε φέτες και το βάζουμε στη σαλατιέρα με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, λίγο λάδι και ραντίζουμε με το πιπέρι και τον μαϊντανό κομμένο σε κομμάτια- όχι πολύ μικρά. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
Μπακαλιαράκια ολόκληρα χωρίς κεφάλι
Τέλεια στο τηγάνι σου!
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης